• یکشنبه / ۲۰ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۵:۴۳
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 1401062015470
  • منبع : باشگاه دانشجویان

اصول کنترل کیفیت کیترینگ‌ها

اصول کنترل کیفیت کیترینگ‌ها

انجمن‌های علمی دانشجویی مهندسی صنایع غذایی دانشگاه ارومیه و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، دوره مجازی با عنوان «اصول کنترل کیفیت کیترینگ‌ها» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این دوره طی روزهای 24 شهریور (ساعت 15 تا 19) و 25 شهریور (ساعت 9 تا 13) برپا می‌شود و در روز اول داود سلیمانی (کارشناس ارشد بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی) و دکتر پرویز استخر (دکتری تخصصی مهندسی صنایع غذایی) تدریس خواهند کرد.

همچنین تدریس در روز دوم بر عهده هانیه گوهری (مهندس بهداشت محیط زیست) و فاطمه تابنده زر (کارشناس ارشد مهندسی صنایع غذایی) خواهد بود.

علاقه‌مندان برای شرکت در این دوره و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌های واتساپ 09216609617، 09195283878 و 09185398291 تماس بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha