سیدمحمد میربابایی اظهار کرد: این مقدار گوشت قرمز از یک هزار و ۷۸ واحد دامداری سنتی و صنعتی در حوزه پروار کردن دام در استان تولید میشود.
بنابر اعلام روابط عمومی جهاد کشاورزی استان قزوین، وی گفت: ۳۶ هزار و ۲۴۴ تن گوشت قرمز در واحدهای دامی استان طی سال جاری تولید شود.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین بابیان اینکه امسال باوجود خشکسالی شاهد رشد تولید گوشت قرمز بودهایم، افزود: این افزایش تولید در راستای تأمین نهادههای دامی توسط دولت، صدور مجوز قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی و اتخاذ تدابیر لازم برای صادرات دام زنده پروار شده(غیرمولد) و همچنین خرید تضمینی توسط شرکت پشتیبانی امور دام محقق شده است.
میربابایی بابیان اینکه ۵۵۲ واحد دامداری صنعتی در استان فعال است، اظهار کرد: این تعداد شامل ۴۷۹ واحد پرواربندی گوساله با ظرفیت ۸۲ هزار و ۶۹۸ رأس گوساله پرواری، ۴۰ واحد گوسفندداری با ظرفیت ۳۱ هزار و ۲۰۵ رأس گوسفند داشتی و ۴۱ واحد پرواربندی گوسفند با ظرفیت ۳۰ هزار و ۵۶۵ رأس بره پرواری است.
به گفته وی ۵۲۶ واحد دامداری سنتی در استان نیز فعال است و در حال حاضر ۱۷هزارو ۸۹۷ بهره بردار در زمینه تولید گوشت قرمز فعالیت دارند.
میربابایی بابیان اینکه شهرستانهای بوئینزهرا و قزوین به ترتیب بیشترین میزان گوشت قرمز را تولید کردهاند گفت: بویینزهرا ۳۱ درصد، قزوین با ۲۷ درصد و مابقی شهرستانها ۴۱ درصد از سهم تولید گوشت قرمز استان را به خود اختصاص دادهاند.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین میزان مصرف سالانه گوشت قرمز در استان را بالغبر۱۴ هزار تن برآورد کرد و تصریح کرد: این موضوع نشان میدهد این استان علاوه بر تأمین گوشت قرمز مورد نیاز خود، بخشی از نیازهای کشور را نیز تأمین میکند.
میربابایی در پایان عنوان کرد: استان قزوین در تولید گوشت قرمز داری وضعیت مطلوبی بوده و با رتبه ۱۳ در سطح کشور جزو استانهای موفق و پیشرو در این زمینه محسوب میشود.
انتهای پیام
نظرات