• دوشنبه / ۷ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۱:۲۲
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1401060705282
  • خبرنگار : 71656

حجت‌الاسلام کلاه کج، مدیرکل ارشاد خوزستان:

موزه هنرهای معاصر اهواز متروکه شده/سازمان‌های بازرسی و قضایی ورود کنند

موزه هنرهای معاصر اهواز متروکه شده/سازمان‌های بازرسی و قضایی ورود کنند
عکس آرشیوی است

این روزها با انتشار تصاویری جدید از موزه هنرهای معاصر اهواز، وضعیت این مکان فرهنگی و هنری مجددا مورد توجه اغلب رسانه‌ها قرار گرفته است. توجهی که با توجه به محقق نشدن وعده‌های قبلی توسط مسوولان وقت، الزاما پیگری مستمری را نیز طلب می‌کند.

خبرنگار ایسنا در همین راستا و برای پیگیری این مسأله که مسئولان فعلی ارشاد استان خوزستان برای بازگرداندن این مکان چه اقداماتی را در دستور کار قرار داده‌اند، به گفت‌وگو با حجت الاسلام رضا کلاه کج، مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان پرداخت تا اظهارات او را در این زمینه جویا شود.

این مقام مسوول با اشاره به اختلافی که درباره مدت زمان قرارداد وجود دارد، اظهار می‌کند: «موزه یک قرارداد هفت ساله داشته که مدت زمان قرارداد، محل اختلاف بین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخش خصوصی است. در قرارداد نوشته شده هفت سال ولی بخش خصوصی می‌گوید که قرارداد هشت ساله است.»
او ادامه می‌دهد: «الان به لحاظ قانونی قرارداد تمام شده است و این نکته را خود بخش خصوصی هم قبول دارد؛ اگرچه که در رسانه‌ها چیزی غیر از آن را بیان می‌کند. خود پیمانکار هم می‌داند که قرارداد چه هفت ساله باشد چه هشت ساله، ۳۱ /۰۵ /۱۴۰۱ تمام خواهد شد.»

او درباره خسارت‌هایی که به این مکان فرهنگی و هنری وارد شده، می‌گوید: «قطعا باید از پیمانکار خسارت دریافت کنیم به دلیل اینکه این موزه به شکل مدیریت واگذار شده و اجاره‌ای در قبال مدیریت از بخش خصوصی گرفته نشده است و بخش خصوصی الان خسارتی نزدیک به ۲۰ میلیارد تومان به موزه وارد کرده است. حالا خودش وارد کرده یا دزدی شده، اهمیتی ندارد مهم این است که این مکان فرهنگی و هنری تحت مدیریت پیمانکار بوده است.»

موزه هنرهای معاصر اهواز متروکه شده/سازمان‌های بازرسی و قضایی ورود کنند

در این زمینه بخوانید:

پرده‌برداری از جزییات یک قرارداد پرسش‌برانگیز

کلاه کج اضافه می‌کند: «سیستم خنک‌کننده موزه هنرهای معاصر اهواز به سرقت رفته که چیزی نزدیک به ۸-۹ میلیارد تومان پول آن است. بحث وسایل آشپزخانه، تابلوهای نفیس و ... نیز مطرح است. تعداد زیادی از تابلوها آنجا از بین رفته است. رنگ آمیزی در و دیوار موزه نیز هست که مجدد رنگ آمیزی دیگری شده و از بین رفته است. عملا موزه هنرهای معاصر اهواز تبدیل به یک متروکه شده و چند سالی است که هم هنرمندان استان خوزستان و هم مردم، از این مکان بسیار بزرگ و شاخص بی‌بهره هستند. موزه هنرهای معاصر اهواز دومین موزه بزرگ ایران است.»  

او درباره‌ی پیگیری‌هایی که برای پس گرفتن این مکان انجام شده، می‌گوید: «استاندار استان خوزستان و مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به جد پیگیر بازپس گرفتن این مکان فرهنگی و هنری هستند. من الان تهران هستم و با رییس مرکز هنرهای تجسمی دیدار کردم و ایشان همین الان قول ۱۵۰ تابلو فاخر و نفیس را برای موزه هنرهای معاصر اهواز داده‌اند و همه علاقه‌مند هستند که این موزه بازپس گرفته شود.»

مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان در آخر خاطرنشان کرد: «درخواست من از سازمان‌های بازرسی و قضایی این است که به قضیه موزه هنرهای معاصر اهواز ورود پیدا کرده و پیگیری کنند که این موزه پس گرفته شود. در این چهار ماه که من آمده‌ام، چند بار به پیمانکار اظهارنامه دادیم و از پیمانکار خواستیم که پاسخ دهد و بخش خصوصی هم تا الان پاسخی ارائه نکرده است.»

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۶-۰۷ ۱۵:۰۱

قبل از نجات موزه هنرهای معاصر اهواز، باید نظام مدیریت فرهنگی کشور را نجات داد و این ممکن نمی شود جز با محاکمه عاملین چنین فجایعی. تا هر مدیری بداند اگر اشتباه و خیانتی در مقام مدیر داشته باشد، نمی تواند با پایان دوره مدیریتش از عواقب قضائی آن فرار کند. اگر مقصرین محاکمه نشوند هر مدیری فقط ویرانی به ارث می گذارد و بعد از چند سال بدون پاسخگویی به پست دیگری منتقل می شود.