• چهارشنبه / ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۱:۰۱
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1401052618907
  • خبرنگار : 71214

قطعی شدن نرخ پروازهای اربعین و ادامه رایزنی‌های ایرلاین‌ها

قطعی شدن نرخ پروازهای اربعین و ادامه رایزنی‌های ایرلاین‌ها

در شرایطی که روز گذشته براساس آنچه معاون وزیر کشور اعلام کرد نرخ شش میلیون تومانی پروازهای اربعین قطعی شد، شرکت‌های هواپیمایی به دنبال رایزنی برای گرفتن امتیازاتی از قبیل تخفیفات فرودگاهی و غیره در راستای کاهش هزینه‌های خود هستند.

به گزارش ایسنا، از هفته‌های گذشته زمزمه تعیین قیمت بلیت پروازهای اربعین مطرح شد و نمایندگان ایرلاین‌های مختلف نسبت به آن واکنش‌های مختلفی نشان دادند، چرا که برخی از آنها معتقد بودند در شرایط کنونی تعیین کردن نرخی مشخص برای پروازهای اربعین درست نیست و دولت باید اجازه دهد که عرضه و تقاضا و بازار، قیمت بلیت این پروازها را مانند دیگر پروازهای خارجی معین کند.

پس از مدتی رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی درباره قیمت بلیت پروازهای اربعین اعلام کرد: فعلا نرخ مصوب برای پروازهای عتبات عالیات ۶ میلیون تومان است، اما برای قیمت‌گذاری نرخ بلیت اتوبوس جلسات با اصناف ادامه دارد و نتیجه آن به زودی اعلام می‌شود.

وی با تاکید بر این‌که اجازه افزایش قیمت بلیت در حوزه حمل و نقل زمینی، هوایی و ریلی ایام اربعین را نمی‌دهیم، اظهار کرد: حتی اگر شخصا در فرودگاه مستقر شوم اجازه تغییر قیمت‌ها را نخواهم داد تا آشفتگی‌های سال گذشته در فروش بلیت تکرار نشود. البته برای ایرلاین‌هایی که همکاری کنند مشوق‌هایی برای جبران کاهش قیمت‌ آن‌ها در پروازهای نجف در نظر گرفته خواهد شد.

این اظهارات در حالی مطرح شد که ایرلاین‌ها همچنان نسبت به این نرخ انتقاد داشتند. مقصود اسعدی سامانی – دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی – در این باره به ایسنا گفت: اعلام نرخ بلیت شش میلیون تومانی برای پروازهای اربعین بدون هماهنگی با ایرلاین‌ها و فعالان صنعت هوانوردی صورت گرفته است.

وی اظهار کرد: تصمیمی که بابت تعیین قیمت بلیت هواپیما گرفته شد بدون توجه به سوابق آن در سال‌های گذشته بود؛ چرا که سابق بر این براساس توافقی که با سازمان هواپیمایی کشوری داشتیم نرخ را تعیین می‌کردیم و امسال هم این آمادگی در ایرلاین‌ها وجود داشت اما وزیر راه و شهرسازی بدون هماهنگی ما و مشورت با فعالان این صنعت نرخ شش میلیون تومانی را بابت پروازهای اربعین اعلام کرد.

با وجود مخالفت ضمنی شرکت‌های هواپیمایی با این تصمیم، روز گذشته جلسه ستاد مرکزی اربعین با حضور نمایندگان و مسئولان ایران و عراق برگزار شد. مجید میراحمدی معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور در این جلسه اظهار کرد: قیمت بلیط برای سفر هوایی اربعین ۶ میلیون تومان در نظر گرفته شده است. وزیر راه بر این مساله نظارت دارد.

وی افزود: زائران باید کارت واکسن خود را با خود به مرزها ببرند یا استعلام آن را به صورت اینترنتی و از طرق موبایل خود ارائه دهند. مبنا این است که دو دوز واکسن زده باشند و اگر شش ماه از تزریق دوز دوم گذشته باشد باید دوز یادآور زده شود. اگر سه دوز تزریق شده باشد، نیازی به دوز یادآور نیست.

با این اوصاف به نظر می‌رسد قیمت بلیت پروازهای اربعین البته بدون پرسیدن نظر ایرلاین‌ها، تعیین شده و شرکت‌های هواپیمایی نیز به جای مقابله و اعتراض با این نرخ به دنبال گرفتن امتیازهایی از جمله تخفیف‌های فرودگاهی هستند که البته از سال گذشته همچنان مطالبات‌شان بابت پروازهای اربعین دریافت نکرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha