آیتالله علی خاتمی ظهر امروز (۱۳ مردادماه) در همایش دانشآموزی احلی من العسل که در حسینیه اعظم زنجان برگزار شد، با بیان اینکه نوجوانان آیندهسازان جامعه و مردان آینده این سرزمین هستند، اظهار کرد: آینده متعلق به نوجوانان و جوانان است و باید با برنامهریزی و خط فکری مناسب وارد بازی زندگی شوند و اهلبیت (ع) را الگوی خود قرار بدهند.
وی با تاکید بر اینکه نوجوانان باید به حضرت قاسم (ع) لبیک بگویند و راه این حضرت را ادامه بدهند، بیان کرد: نوجوانان و جوانان باید میراثدار مکتب ارزشمند عاشورا باشند و پیمان ببندند که همواره در راه حفظ اسلام و کشور خود ایستادگی میکنند. امروز سنگر ما مدرسه است تا معرفت و علم کسب شود و دانشآموزان، آیندهای مطلوب را رقم بزنند.
آیتالله خاتمی با اشاره به ۳۶ هزار شهید دانشآموز در سطح کشور، افزود: در دفاعمقدس شاهد رشادتهای نوجوانانی بودیم که خودشان را فدا کردند که این نشان از خط فکری و بصیرت آنها دارد. نوجوانی که نارنجک به کمر بست تا از ورود تانک به شهر جلوگیری کند خط فکری دارد و در راه خدا باکی از مرگ ندارد. همانطور که حضرت قاسم (ع) گفت مرگ در راه خدا از عسل شیرینتر است.
نماینده ولیفقیه در استان زنجان با بیان اینکه عبارت احلی من العسل یا شیرینتر از عسل، به حضرت قاسم فرزند امام حسن (ع) منسوب است، تصریح کرد: حضرت قاسم (ع) در شب عاشورا در مقابل سوال امام حسین (ع) که مرگ نزد تو چگونه است؟ پاسخ داد: مرگ در راه خدا برای من شیرینتر از عسل است.
وی با اشاره به اینکه جهان عمر طولانی دارد و جنگهای زیادی در دنیا اتفاق افتاده که منجر به کشته شدن میلیونها انسان شده است، عنوان کرد: جنگها و وقایع دنیا با گذشت زمان فراموش و یا کمرنگ شدند. غبار فراموشی بر روی حوادث و اتفاقات جهان نشسته است. عاشورا جنگی بود که در نصف یک روز اتفاق افتاد ولی همچنان یاد و نام آن زنده است و حتی ذرهای کمرنگ نشده است. تمام پدیدههای عالم در معرض زوال و از بین رفتن هستند اما عاشورا واقعهای است که تا ابد ماندگار خواهد بود چرا که صلاحیت ماندگاری را دارد.
نماینده ولیفقیه در استان زنجان، خاطرنشان کرد: امام حسین (ع) و یارانش برای رضای خدا قیام کردند، در راه خدا شهید شدند و صلاحیت ماندگاری را در خود ایجاد کردند. امام حسین (ع) زنده است چون منطق و هدف امام حسین (ع) زنده است. کسانی که در راه خدا و برای رضای خدا قدم برمیدارند، ماندگار میشوند.
انتهای پیام
نظرات