حسین کمالی در اختتامیه نخستین جشنواره ملی ادبی شعر کوثرانه که در کانون شهید باهنر نوشهر برگزار شد، با بیان اینکه برگزاری چنین جشنواره هایی حاصل تفکری ظریف است، اظهار کرد: کار در امور فرهنگی حساسیت های مختلفی دارد.
کمالی رسالت آموزش و پرورش را رسالتی فرهنگی دانست و گفت: توسعه در جامعه باید از آموزش و پرورش آغاز شود و از آنجایی که موضوع فرهنگ بسیار مهم است یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری شمرده می شود.
وی هنر را یکی از ابزارهای فرهنگ برشمرد و ادامه داد: خلق آثار ادبی و شعر در فضائل، میلاد و مصائب اهل بیت اوج هنر است و هنر زمانی معنا می یابد که بتوان در وصف اهل بیت قلم زد.
مدیرکل آموزش و پرورش تصریح کرد: آثار هنری زمانی ماندگار است که براساس ایمان قلبی آن فرد تولید شود و باید گفت بعد از انقلاب آثار ادبی ماندگاری به رشته تحریر درآمد و در این بین شعر اگر از بطن قلبی فرد تراوش کند زیادی دارد.
کمالی به اثر بخشی آثار هنری اشاره کرد و یادآور شد: اگر یک اثر هنری براساس ایمان و اخلاص باشد ماندگار است و در این میان آثاری که بر اساس زندگی حضرت فاطمه (س) به زبان هنر بیان شود ماندگاری زیادی دارد.
وی با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش یک نهاد اجتماعی است، افزود: ما نیازمند تعامل سازنده با همه دستگاهها و مردم هستیم و این نهاد زمانی موفق خواهد بود که از همه ظرفیت ها استفاده کند.
در ادامه خدیجه سام دلیری دبیر اجرایی جشنواره ملی کوثرانه بر لزوم برگزاری چنین جشنواره هایی تاکید کرد و گفت: با توجه به پیشرفت های علمی، داشتن الگویی به نام حضرت فاطمه (س) ضروری است زیرا مکتب فاطمی مکتب خاص زنانه نیست بلکه مکتب همه مردم است.
سام دلیری افزود: با وجود سال ها پژوهش که در خصوص حضرت فاطمه صورت گرفته است نیاز به برگزاری چنین جشنواره ها و همایش هایی است تا شخصیت حضرت فاطمه به همه شناسانده شود چراکه حضرت فاطمه (س) وارث مفاخر خاندان خود و تنها وارث حضرت محمد (ص) است.
دبیر اجرایی جشنواره ملی ادبی کوثرانه بیان کرد: بعد از فراخوان این جشنواره در آذر ماه ۱۴۰۰ آثار زیادی از سراسر کشور تا بهمن ماه به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.
وی تاکید کرد: تعداد ۸۰۰ اثر از دانش آموزان سراسر کشور به دبیرخانه ارسال شد که بعد از داوری ۱۴ نفر برگزیده و ۲۱ نفر شایسته تقدیر شدند.
انتهای پیام
نظرات