به گزارش ایسنا به نقل از لایوساینس، یک مجسمه برنز به شکل یک مار با سر انسان، به همراه مجموعهای بزرگ از آثار برنز، یشم و طلا در نقاط مختلف محوطه باستانشناسی واقع در «سیچوان» کشف شده است.
در جریان کاوش در این محوطه باستانشناسی، یک جعبه برنزی نیز کشف شده است که داخل آن یشم و نقاب طلا قرار داشت.
کارشناسان معتقدند مجسمههایی که در این محل کشف کردهاند، بسیار پیچیده و خلاقانه هستند و بازتابی از جهان افسانهای است که مردم آن دوره به آن فکر میکردند. باستانشناسان همچنین معتقدند: این آثار غنی بودن تمدن چین را نشان میدهند.
در دهه ۸۰ میلادی دو گودال مختلف از محوطه باستانشناسی استان «سیچوان» مورد بررسی قرار گرفت و باستانشناسان در سال ۲۰۲۰ نیز شش گودال دیگر را کاوش کردند. کاوشگران اخیرا آثار تاریخی را در گودالهای شماره ۷ و ۸ کشف کردهاند. در مجموع، باستانشناسان تاکنون توانستهاند ۱۳ هزار اثر تاریخی که گمان میرود به عصر برنز، یعنی بین سههزار تا چهارهزار و پانصد سال پیش تعلق داشته باشد، از خاک بیرون بکشند.
به گفته کارشناسان، تاکنون هیچ اثری از بقایای انسان در این محوطه کشف نشده است، در نتیجه این آثار تاریخی به عنوان بخشی از مراسم خاکسپاری دفن نشدهاند. گمان میرود هدف از حفاری گودالها و قرار دادن این آثار تاریخی درون آنها، به آیینهای مذهبی ارتباط داشته باشد.
برخی از این آثار به عمد شکسته و یا سوزانده شدهاند. از آنجایی که آثار شکسته و یا سوزانده شده بسیار ارزشمند بودند، شکستن آنها نشاندهنده نقش مهم این آثار در یک آیین مذهبی است.
کسب اطلاعات بیشتر درباره این آثار تاریخی با کاوش گودالهای دیگر واقع در محوطه باستانشناسی «سیچوآن» امکانپذیر خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات