دکتر عباس رضاییان زاده دوشنبه ۱۲ اردیبهشت در جمع خبرنگاران گفت: در راستای ارتقای مدرک تحصیلی بهورزان شاغل و بر اساس مصوبه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ بهورزان شاغل دارای مدرک دیپلم، پس از قبولی در آزمون ورودی، دوره دو ساله کاردانی را به صورت غیرحضوری در مراکز آموزش بهورزی سپری کرده و مدرک تحصیلی کاردانی دریافت میکنند.
او ادامه داد: شرایط بهورزان شاغل برای ورود به این دورهها داشتن مدرک دیپلم کامل متوسطه، داشتن ردیف بهورزی و دست کم پنج سال سابقه خدمت اخیر به صورت مستمر در خانه بهداشت است.
رضائیان زاده اضافه کرد: آزمون ورودی این دوره در مهر سال ۱۴۰۰ برای نخستین بار برگزار شد و از بین ۳۳۶ داوطلب شرکت کننده، ۱۲۸ بهورز شاغل پذیرفته شدند و دوره آموزشی آنها از بیستم اردیبهشت امسال به طور همزمان در مراکز آموزش بهورزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز آغاز میشود.
این مقام مسئول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: در نظر است که هر ساله تعدادی از بهورزان شاغل با مدرک دیپلم کامل متوسطه از طریق آزمون ورودی جذب و با شرکت در دوره کاردانی، مدرک تحصیلی کاردانی دریافت کنند.
او ضمن تاکید بر اهمیت حضور بهورزان در تیم سلامت گفت: بهورزان به دلیل وجود شرح وظایف چند پیشه، با بار مراجعهای نزدیک به دو میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت روستایی، سالانه بیش از ۱۲۰میلیون خدمت ارائه می کنند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه بهورزان نمادی بزرگ از خدمت صادقانه و بیمنت در جامعه هستند، نقش آنان را در ارتقای سلامت جامعه بسیار ارزنده دانست و تاکید کرد: ارتقای سطح علمی این اعضای مهم دانشگاه، منجر به تحولات عظیم در ارائه خدمات سلامت جامعه میشود.
انتهای پیام
نظرات