این پروژه آموزشی که با زیربنای ۲ هزار و ۵۲ متر مربع، مساحت ۱۸۰۰ متر مربع در ناحیه ۳ آموزش و پرورشگمشده امروز جامعه ما معنویت برخواسته از قرآن و عترت است اصفهان احداث شده است، شامل ۱۵ کلاس درس، ۲ اتاق اداری و معلم، ۵ کارگاه و سالن اجتماعات، سالن ورزشی، آزمایشگاه و کتابخانه است.
وزیر آموزش و پرورش در مراسم افتتاح اولین مدرسه استثنائی اتیسم در اصفهان که امروز (پنجشنبه، ۲۵ فروردین) برگزار شد، با قدردانی از معلمان و به ویژه معلمان مدارس با نیازهای ویژه، گفت: کار تعلیم و تربیت هنر و کار هنری سخت است، اما کار برای کودکان استثنایی خیلی سختتر است و قدردان این معلمان هستیم.
وی با بیان اینکه خیرین بهترین الگوهای تربیتی هستند، گفت: ما با اشتیاق به بنیاد نیکوکاری دستان مهربان میآییم که در حوزه آموزش و پرورش و رفاه عملکرد خوبی دارد و امیدواریم خداوند به آنها توفیق خدمت بیشتر دهد.
محمدرضا ابراهیمی، مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان نیز در این مراسم با قدردانی از فعالیتهای خیرین مدرسه ساز، اظهار کرد: خیرین مدرسهساز، سازندگان بنایی هستند که محل تعلیم و تربیت آیندگان است و مطمئنا با توفیق و عنایت خداوند در این مسیر گام برداشتهاند.
وی با بیان اینکه برخی افراد انتخاب میشوند تا به برخی مکانها تقدس بدهند، گفت: خیرین مدرسهساز از جمله این افراد هستند که در امر مقدس مدرسهسازی نقش آفرینی میکنند.
وی همچنین با قدردانی از تلاشهای معلمان، گفت: معلمانی که در مدارس استثنایی فعالیت میکنند اجر دوچندانی دارند.
زهرا یوسفی، مدیرعامل بنیاد نیکوکاری دستان مهربان نیز با اشاره به تاسیس این بنیاد از ۱۵ سال پیش، گفت: ۲۰ شعبه در استانهای مختلف داریم و دیدگاه ما توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و کودکان است.
وی بابیان اینکه تلاش میکنیم استعدادهای کودکان را بارور کنیم، افزود: در هر نقطه کشور که نیاز باشد مدرسه میسازیم و در حال حاضر نیز قول ساخت ۲۰ مدرسه در سیستان و بلوچستان را دادهایم که تعدادی در حال اجرا است.
مدیرعامل بنیاد نیکوکاری دستان مهربان با اشاره به اینکه در حال حاضر بنیاد دستهای مهران وارد حوزه جدیدی شده است، اظهار کرد: متأسفانه ما بحران کیفیت آموزش را بیشتر از فضای فیزیکی داریم، اما توانمندسازی دانش آموزان ما را از ساخت فضاهای فیزیکی باز نداشته است.
انتهای پیام
نظرات