محمد فرشکاران در جلسه ارتقای بهره وری سازمان، اظهار کرد: ابتدا باید ببینیم وه در راستای بهره وری در کجای ماجرا قرار داریم و تلاشهایی که انجام میدهیم به بهره وری مورد انتظار میانجامد یا بیشتر حالت رفع تکلیف دارد؟!
وی افزود: برای ارتقای بهره وری در سطح استان باید تمام دستگاههای اجرایی همگام و همکلام، بهره ور عمل کنند تا بخشهای اقتصادی استان مثل صنعت، تجارت، کشاورزی، گردشگری و ... از این اقدامات تاثیرات لازم را بگیرند.
وی تاکید کرد: برای ارتقای بهرهوری به دنبال طراحی مدل یا پژوهشهای تکراری نیستیم؛ چرا که قبلا به قدر کافی تحقیق و پژوهش انجام گرفته است و اکنون میخواهیم بهرهوری را به معنای واقعی عملیاتی کنیم.
فرشکاران خاطرنشان کرد: اگر مقام معظم رهبری روی دانش بنیانی تولید تاکید دارند، قطعا یکی از اهداف اصلی این است که این دانش بنیان در راستای تسریع بهره وری قرار گیرد.
وی همچنین بر لزوم تشکیل ستاد پشتیبانی کمیته بهره وری استان تاکید و اضافه کرد: باید حلقه اتصال بین سازمان، دستگاههای اجرایی، مراکز علمی تحقیقاتی و شرکتهای دانش بنیان را ایجاد و از اقدامات جزیرهای خودداری کنیم.
وی ادامه داد: دستگاههایی در استان هستند که از قبل در جهت ارتقای بهره وری فعالیت کردهاند که این دستگاهها باید شناسایی و از تجربیات آنها استفاده شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانشرقی تصریح کرد: در برخی مواقع مدیران خود مانع بهره وری میشوند؛ بنابراین لازم است تا گرههای مدیریتی و نیروی انسانی مرتبط با بهره وری به شکل تطبیقی بررسی، تبیین و ارائه شود.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، در این جلسه مقرر شد تا بند(و) تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۱ توسط دستگاههای اجرایی در جهت ارتقای بهره وری اجرایی و دستگاههای مربوط به محورهای دهگانه GDP استان و سهم این دستگاهها از GDP در راستای تسریع ارتقای بهره وری تعیین شود.
همچنین مقرر شد تا سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با سازمان ملی بهره وری در خصوص تسریع در تهیه و تدوین برشهای استانی شاخصهای بهره وری دستگاههای اجرایی مکاتبات لازم را انجام دهد.
انتهای پیام
نظرات