عبدالرضا فرزانه در دیدار جمعی از هنرمندان فاروج اظهار کرد: در حال حاضر، خروج مدیر دستگاه برای حضور در جلسات یا پیگیری برنامه ها، به معنی تعطیلی این دستگاه است و در چنین شرایطی چگونه می توان انتظار برنامه های کیفی و متناسب با نیاز را داشت؟
فرماندار فاروج افزود: با توجه محدودیت های اعتباری، باید هم افزایی دستگاه های فرهنگی و پرهیز از موازی کاری در اولویت فعالیت ها قرار بگیرید.
وی با اشاره به اینکه فاروج یکی از پرافتخارترین شهرهای کشور در حوزه فعالیت های قرآنی است، گفت: فقط در روستای خرق ۸۰ حافظ بالای ۲۵ جزء فعالیت می کنند و برای ساماندهی فعالیت های قرآنی در این روستا، فضای حوزه علیمه سابق خرق برای توسعه فعالیت های قرآنی پیش بینی شده است.
وی نوید انجام ترک تشریفات برای فضای کانون پرورش فکری کودک و نوجوان و راه اندازی استخر دانش آموزی را داد و بیان کرد: شرایط روانی ناشی از کرونا، ایجاد بسترهای فرهنگی، ورزشی و تفریحی را می طلبد تا نشاط به جامعه برگردد.
مدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی فاروج نیز گفت: سرانه فضای فرهنگی در شهرستان ۱.۷ درصد است که نیازمند توجه بیشتر در ایجاد زیر ساخت هاست.
حسن رضوانی با اشاره به صفر بودن رقم اعتباری تعمیر و تجهیز و تخصیص نیافتن اعتبار ۲ میلیارد ریالی مصوب سفر استاندار سابق به شهرستان، بیان کرد: از ۲۰ میلیارد ریال اعتبار مجتمع فرهنگی شهر نیز ۱۱ میلیارد ریال به صورت اسناد ۳ ساله خزانه تخصیص یافته که با این روند، بهره برداری از مجتمع که مطالبه به حق اصحاب فرهنگ و هنر است ممکن نیست.
وی کمبود نیرو، نبود خودرو و رقم ناچیز اعتبارات فرهنگی (۷۰ میلیون ریال رقم اعتبار فرهنگی سال گذشته) را از مهمترین مشکلات برای انجام فعالیت ها به تناسب نیاز شهرستان عنوان کرد.
در این نشست، مطالبه دبیران انجمن های فرهنگی و هنرمندان شهرستان، تکمیل و بهره برداری از مجتمع فرهنگی فاروج و افزایش رقم اعتبارات فرهنگی برای حمایت از فعالیت های هنری بود.
نظرات