دکتر محمدحسن درخشان با اشاره به مراکز تجمیعی واکسیناسیون که در مشهد طی شیفت شب ارایه خدمت میکنند، گفت: پایگاه تجمیعی اطلس واقع در میدان حافظ، درمانگاه خیریه آل محمد(ص) در بلوار ۱۷ شهریور، مرکز تجمیعی هلال احمر درمانگاه توانبخشی، مرکز خدمات جامع سلامت اباعبدالله(ع)، نمایشگاه بینالمللی سالن عطار، مرکز تجمیعی بهورز، مرکز تجمیعی حافظ در بلوار سرافرازان و مرکز تجمیعی شهید محرابی برای واکسیناسیون در خدمت شهروندان است.
وی ادامه داد: همچنین مرکز تجمیعی شهید بیبی صدیقه سیدی واقع در بلوار هدایت غربی، مرکز واکسیناسیون تجمیعی ناصری واقع در خواجهربیع، مرکز تجمیعی واکسیناسیون قدس واقع در رسالت ۳۳ از مراکز واکسیناسیون کروناست که در ماه مبارک رمضان در شیفت شب نیز در خدمت عموم مردم است.
درخشان با بیان اینکه تعداد موارد PCR مثبت نسبت به میزان مراجعات مردمی بالاست، خاطرنشان کرد: این موضوع نشان میدهد اکثر بیماران تا زمان طولانی شدن بیماری و ورود به مراحل شدید بیماری برای انجام تست PCR مراجعه نمیکنند و اکثرا مشغول خوددرمانی هستند؛ این در حالی است که اگر بیماری به موقع تشخیص داده شود، میتوان درمان به موقعی نیز برای آن انجام داد.
رئیس توسعه و ارتقای شبکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه ساعت کاری مراکز منتخب کرونا در ماه مبارک رمضان نیز ۷.۳۰ صبح تا ۱۹ است، گفت: درمانگاههای بخش خصوصی که همکار مراکز منتخب کروناست، بنا بر شکل پروانه بهرهبرداری مرکز به فعالیت خود ادامه میدهند؛ به این معنا که اگر مرکز بخش خصوصی شبانهروزی فعالیت کند، در حوزه کرونا نیز باید ۲۴ ساعته به بیماران ارایه خدمت داشته باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد وی گفت: سایر مراکز واکسیناسیون کرونا در ماه مبارک رمضان تا ساعت ۱۴ در خدمت عموم مردم قرار دارد.
انتهای پیام
نظرات