اسماعیل زارعی کوشا در نشست با تشکلهای بخش کشاورزی استان با بیان اینکه مهمترین بخش اقتصادی استان، بخش کشاورزی است و استان نیز در این بخش استعداد و ظرفیتهای فراوانی دارد، اظهار کرد: در استان کردستان یک نقص عمده به نام نبود صنایع فرآوری و تبدیلی در بخش کشاورزی وجود دارد و بیشتر محصولات تولیدی به صورت خام از استان خارج میشود که این مسئله باید با سرمایهگذاری در صنایع تبدیلی برطرف شود.
وی افزود: با ایجاد صنایع تبدیلی هم ارزش افزوده بیشتری نصیب استان میشود و هم میتوان از این رهگذر اشتغال قابل توجهی نیز ایجاد کرد.
زارعی کوشا با بیان اینکه مهمترین ظرفیت اقتصادی استان بخش کشاورزی است و با توسعه این رکن مهم اقتصادی میتوانیم چشم اندازهای وسیع تری از تولید و اشتغال را ترسیم کنیم، عنوان کرد: هر دو ماه یک جلسه با دستور کارهای مشخص با تشکل های کشاورزی برگزار خواهیم کرد و از نظرات تجربی و کاربردی فعالان این حوزه استفاده خواهیم کرد.
استاندار کردستان در ادامه از تشکیل شورای مشورتی متشکل از منتخبین و فعالان حوزه کشاورزی به عنوان مشاور استاندار در بخش کشاورزی خبر داد و بیان کرد: تشکیل شورای مشورتی میتواند به عنوان یک پل ارتباطی میان دولت و کشاورزان عمل کند و این امر در نهایت میتواند منجر به رونق و افزایش تولید شود.
زارعی کوشا اظهار کرد: بنا بر تصمیم و تاکیدات دولت سیزدهم امسال باید شاهد رشد اقتصادی هشت درصدی در کشور باشیم و تحقق این مهم فقط با کمک بخش خصوصی میسر خواهد بود.
مقام عالی دولت در کردستان با بیان اینکه امسال در تسهیلات کشاورزی اتفاق خوبی افتاد و نزدیک ۸ درصد از اعتبارات خشکسالی کشور سهم کردستان شد، افزود: کل اعتبارات خشکسالی کشور سه هزار میلیارد تومان بود که ۲۶۲ میلیارد تومان آن به کردستان رسید که این نشان از توجه خاص و ویژه دولت به استان کردستان است.
وی به دریافت اعتبار نقدی هزار میلیارد تومانی برای بخش آب استان نیز اشاره کرد و گفت: ما به مردم استان قول دادیم که مشکلات حوزه آب شرب را برطرف کنیم وبا پیگیری تخصیص اعتبارات و بارش های مناسبی که اتفاق افتاد بر آنیم که وعدهها عملیاتی شود.
انتهای پیام
نظرات