• شنبه / ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ / ۰۵:۴۰
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1400122621159
  • خبرنگار : 71603

مدیر امور آموزش دانشگاه صنعتی امیرکبیر:

دانشجویان نیز خواهان بازگشت به آموزش حضوری هستند

دانشجویان نیز خواهان بازگشت به آموزش حضوری هستند

مدیر امور آموزش دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: کیفیت آموزش در دوران کرونا هم به استاد و هم به دانشجو بستگی دارد ولی نکته قابل توجه این است که با هر کیفیتی که آموزش مجازی داشته باشد، دانشجویان تمایل دارند به آموزش حضوری بازگردند.

دکتر میلاد رضایی در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال جدید اظهار کرد: آموزش مجازی مزایای خاص را خود دارد که به همین دلیل قصد نداریم این شیوه آموزش را کنار بگذاریم و این امکان را به اساتید داده‌ایم که اگر ترجیح می‌دهند، برخی از کلاس‌های خود را به صورت مجازی برگزار کنند.  به ویژه اینکه برخی اساتید با یک سری نرم‌افزار خاص کار می‌کنند و اتفاقا، برگزاری این کلاس‌ها به صورت مجازی راحت‌تر و مفیدتر است. 

وی با اشاره به نقاط قوت و ضعف آموزش مجازی در دوران شیوع کووید-۱۹ گفت: نقطه قوت آموزش مجازی این بود که گاهی اوقات نیاز است برای دانشجویان فیلمی را به نمایش بگذاریم، مثلا برای بازدید از یک کارخانه دوربین کارخانه فعال می‌شود و دانشجویان می‌توانند در کلاس مجازی از این امکان استفاده کنند. همچنین در آموزش مجازی این فیلم‌ها برای دانشجویان ذخیره باقی می‌ماند.

دکتر رضایی در این رابطه افزود: نقطه قوت دیگر آموزش مجازی بحث نرم افزاری است. چراکه برخی از اساتید از یک سری نرم‌ افزار خاص استفاده می‌کنند و این کارها در آموزش مجازی بسیار خوب پیگیری می‌شود و دانشجویان نگران عدم یادگیری موضوع نیستند. زیرا فیلم کلاس برای آنها ذخیره می‌شود. دانشجویان خوب و درسخوان نیز می‌گویند که اگر درس‌ها را یاد نگیرند، می‌توانند فیلم  کلاس را مجددا مرور کنند.

وی راجع به نکات منفی آموزش مجازی در دوران کووید-۱۹ ادامه داد: نکته منفی آموزش مجازی این بود که برخی از دانشجویان به انجام کارهای خود می رسند و توجه کافی به درس و کلاس ندارند. البته نکته منفی مهم تر که بسیار قابل تامل است، این است که وضعیت برگزاری امتحانات در آموزش مجازی به چند دلیل فاجعه است. یک دلیل این است که سطح سئوالات بالاتر می‌رود و وقت امتحان نیز کمتر می‌شود تا احتمال وقوع تخلف در امتحانات کاهش یابد. این کار باعث می‌شود دانشجویانی که درسخوان هستند نیز متضرر شوند.

دکتر رضایی با تاکید بر اینکه کیفیت آموزش در دوران کرونا کاهش پیدا کرده و هم به استاد و هم به دانشجو بستگی دارد، افزود: البته این امر در حالی است که برخی از اساتید کلاس مجازی را در شرایطی برگزار می‌کنند که با گفت و گو و تعامل دو طرفه با دانشجویان است و بعضا کلاس مجازی آنها از کلاس حضوری هم بهتر است. البته در برخی از اساتید پیشکسوت این امر برعکس است و بسیاری از اساتید در کلاس حضوری به شیوه بهتری تدریس می‌کنند.

وی در ادامه اظهار کرد : تلاش میکنیم در سال ۱۴۰۱ اگر تمام کلاس ها را هم حضوری نکردیم، حتما شیوه نیمه حضوری را پیش بگیریم و کلاس‌های رفع اشکال برگزار کنیم و بنا به نیاز یا عدم نیاز دانشجویان به خوابگاه‌ها، شیوه برگزاری کلاس ها را مشخص کنیم. به عنوان مثال اگر دانشجویانی نیازی به خوابگاه ندارند، در کلاس حضوری شرکت کنند و کلاس دانشجویان خوابگاهی را مجازی برگزار کنیم و چند جلسه کلاس رفع اشکال برای آنها برگزار کنیم.

مدیر آموزش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تصریح کرد: شرایط فعلی به نحوی است که  خود دانشجویان نیز تمایل دارند آموزش به حالت حضوری بازگردد. به این ترتیب در تلاش هستیم که کلاس‌ها را در سال جدید نیمه حضوری برگزار کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha