• یکشنبه / ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۴:۵۸
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1400122217626
  • منبع : نمایندگی سمنان

سرپرست جهاددانشگاهی استان مطرح کرد:

لزوم کاهش خام‌فروشی‌ و وزن‌بخشی به فراوری معدنی/آمادگی برای خدمات‌دهی در حوزه آینده پژوهی مشاغل

لزوم کاهش خام‌فروشی‌ و وزن‌بخشی به فراوری معدنی/آمادگی برای خدمات‌دهی در حوزه آینده پژوهی مشاغل

ایسنا/سمنان سرپرست جهاددانشگاهی استان سمنان، بر لزوم کاهش خام‌فروشی‌ مواد معدنی و وزن‌بخشی بیشتر به فراوری معدنی در این استان معدنی تاکید کرد و گفت: جهاددانشگاهی استان آمادگی دارد که برای تحقق این مهم همه ظرفیت‌های آموزشی، پژوهشی و فناورانه خود را به میدان بیاورد.

علی منصفی راد در دیدار با عبدالله شه بخش معاون توسعه و بهره برداری معادن شرکت آلومینای ایران با بیان اینکه براساس نقشه توسعه علمی کشور، وظیفه آموزش‌های تخصصی و نوین در کشور به جهاددانشگاهی واگذار شده اظهار کرد: جهاددانشگاهی استان سمنان نیز از ظرفیت بالایی در حوزه آموزش‌های کوتاه‌مدت و اشتغال‌محور برخوردار است.

وی ضمن اعلام آمادگی جهاددانشگاهی استان برای توانمندسازی نیروی انسانی در دستگاه‌ها و واحدهای معدنی و صنعتی تصریح کرد: جهاددانشگاهی استان هم در حوزه آموزش‌های حضوری و هم غیرحضور آماده همکاری با شرکت آلومینای ایران و مجموعه‌های تحت‌پوشش این مجموعه بزرگ تولیدی و اقتصادی است.

سرپرست جهاددانشگاهی استان سمنان،ارائه آموزش‌های تخصصی به دهیاران، شوراها و مجموعه‌های تحت پوشش وزارت کشور را نمونه‌ای از دوره‌های آموزشی موفق در این دستگاه برشمرد و گفت: در حوزه آموزش‌های بلندمدت نیز امکان بازتعریف ظرفیت‌های نوین مرتبط با فعالیت‌های تولیدی معدنی مرتبط با شرکت آلومینا در دفترچه‌های پذیرش دانشجو در جهاددانشگاهی وجود دارد.

منصفی راد با اذعان به اینکه ساختار و شاکله بخش پژوهشی جهاددانشگاهی بر مبنای نیازهای واقعی فناورانه شکل گرفته اضافه کرد: جهاددانشگاهی در بحث طرح‌های فناورانه در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری بر طرح‌هایی تمرکز بیشتری دارد که هم به خنثی‌سازی تحریم‌ها و هم به بومی‌سازی دانش فنی در استان و کشور کمک کند.

این مدرس دانشگاه با اشاره به توفیقات جهاددانشگاهی در سطح ملی و بین‌المللی گفت: خوشبختانه ساختار جهاددانشگاهی و واحدهای استانی آن به گونه‌ای است که زمینه برای بهره‌گیری از تجربیات و ظرفیت‌های آنها در اقصی‌نقاط کشور فراهم است و لذا جهاددانشگاهی استان سمنان نیز از ظرفیت دیگر واحدها نیز در استان بهره بگیرد.

لزوم کاهش خام‌فروشی‌ و وزن‌بخشی به فراوری معدنی/آمادگی برای خدمات‌دهی در حوزه آینده پژوهی مشاغل

وی با اشاره به دستاوردها و تجربیات موفق برخی از واحدهای جهاددانشگاهی و از جمله جهاددانشگاهی تربیت مدرس تهران در حوزه های مرتبط با معدن گفت: استان سمنان نیز یکی از مستعدترین و غنی‌ترین استان‌ها در حوزه موادمعدنی است و لذا جهاددانشگاهی استان نیز برنامه‌های متنوعی برای ورود به این بخش دارد. خوشبختانه مدیریت ارشد اجرایی استان نیز حمایت و پشتیبانی زیادی در حوزه فعالیت های تولیدی و اقتصادی در استان دارد.
سرپرست جهاددانشگاهی استان از اجرای یک طرح در حوزه باطله‌های معدنی در جهاددانشگاهی استان خبر داد و افزود: فرآیند اجرای این طرح در استان با محوریت جهاددانشگاهی استان آغاز شده و امید می‌رود که ظرف سه چهار ماه آینده به مرحله تجاری سازی برسیم. علاوه بر این در قالب یک طرح فناورانه دیگر با همکاری یک شرکت معتبر به حوزه طراحی تجهیزات کشفیات معدنی نیز ورود کردیم.

وی با اشاره به پیشینه درخشان فرهنگی در نهاد انقلابی جهاددانشگاهی خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی بیش از هر چیز یک نهاد فرهنگی است و از همین رو همه فعالیت‌های ما چه در حوزه فرهنگی و آموزشی و چه در حوزه پژوهش و فناوری و...از پیوست فرهنگی برخوردار است.

 منصفی‌راد اطاعت از رهبری معظم انقلاب و حمایت از دولت‌ها را وظیفه و رسالت این نهاد خواند و گفت: جهاددانشگاهی می‌کوشد در بخش‌های مختلف به کارهای برزمین‌مانده ورود کند.

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی هم در حوزه رسانه‌ای و هم حوزه افکارسنجی از توانمندی بالایی برخوردار است افزود: مرکز افکارسنجی جهاددانشگاهی معتبرترین مرکز افکارسنجی در کشور است و ما آمادگی داریم در زمینه پایش افکارسنجی در حوزه های مرتبط با مجموعه‌های بزرگی همچون آلومینا ،ایمیدرو ...همکاری کنیم.

منصفی‌راد با اشاره به ضرورت توجه به آینده پژوهی در حوزه مشاغل و توسعه آموزش‌های مهارت‌محور اظهار کرد: خوشبختانه جهاددانشگاهی در این بخش نیز از توان و ظرفیت بسیار خوبی برخوردار است و لذا جهاددانشگاهی استان در حوزه پایش نیازهای آتی حوزه صنعت و معدن و آموزش‌های مرتبط با آن نیز می‌تواند به ارائه خدمت بپردازد.

این مدرس دانشگاه با اشاره به وجود پهنه‌های گسترده معدنی در استان پهناور سمنان گفت: در حوزه فناوری معدنی، جای کار بسیار زیادی در استان وجود دارد. ضمن اینکه هم دولت‌مردان سیزدهم و هم استاندار سمنان نیز اراده جدی برای کاستن از حجم خام‌فروشی‌ها و وزن‌بخشی به فراوری معدنی در استان دارند و از همین رو از طرح‌های مرتبط با این بخش حمایت جدی خواهند کرد.

سرپرست جهاددانشگاهی استان سمنان در پایان مجموعه آلومینای ایران را از موفق‌ترین واحدهای فعال در حوزه معدن ارزیابی کرد و گفت: جهاددانشگاهی استان با توجه به فعالیت این مجموعه در بخش‌هایی از استان پهناور سمنان، آماده همکاری گسترده در بخش‌های مختلف و از جمله در حوزه های آموزشی و پژوهشی است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha