علی منصفیراد امروز سوم فروردین ماه با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۴ به عنوان سال «سرمایه گذاری برای تولید» از سوی مقام معظم رهبری گفت: طی دو سال گذشته و با تلاش محققان و پژوهشگران جهاددانشگاهی استان سمنان و تولید ۹ محصول فناورانه و دانش بنیان، ریل گذاری مطلوبی برای سرمایهگذاری بخش خصوصی در تولید این محصولات فناورانه و دانش بنیان در استان انجام شده و انشاءالله با حمایت های دولت و سایر دستگاه های اجرایی مرتبط و با راه اندازی خط تولید محصولات فناورانه این هدفگذاری محقق خواهد شد.
وی ادامه داد: جهاددانشگاهی استان درسالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ ضمن دستیابی به دانش فنی و ثبت اختراع، نمونه اولیه ۹ محصول فناورانه و دانش بنیان را در استان سمنان تولید کرده و انشاءالله در سالی که به عنوان سرمایهگذاری برای تولید نامگذاری شده ، خط تولید برخی از این محصولات فناورانه راهاندازی خواهد شد.
وی افزود: به لطف خدا و با همت محققان و پژوهشگران جهاددانشگاهی تا پایان سال ۱۴۰۳، تعداد ۶ محصول فناورانه، رونمایی و نمونه اولیه آنها تولید شده است، و انشاءالله در سال ۱۴۰۴، نیز تعداد ۳ محصول فناورانه و دانش بنیان دیگر نیز رونمایی خواهد شد.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان اضافه کرد: اولین کود گرانوله آهسته رهش هفت جزئی دنیا، متشکل از مواد معدنی و ارگانیک، مالچ معدنی زیست سازگار، زئوتیمول افزودنی خوراک دام و فرآوری پوست سبز پسته به عنوان افزودنی خوراک دام، توسط محققان و پژوهشگران جهاددانشگاهی استان سمنان در سال ۱۴۰۲ ثبت اختراع و نمونه اولیه این محصولات فناورانه تولید شده است.
منصفی راد افزود: کود گرانوله که برای اولین بار در سطح جهانی فرموله شده است متشکل از چندین ماده معدنی و آلی است و تمامی آن ها در داخل استان تأمین میگردد، با ایجاد خط تولید این محصول، زمینه ۳۵ نفر اشتغال مستقیم و ۱۰۰ نفر شغل غیرمستقیم در استان فراهم خواهد شد.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان افزود: همچنین پژوهشگران و محققان جهاددانشگاهی استان سمنان توانستند به دانش فنی تولید مالچ معدنی زیست سازگار به منظور تثبیت خاک و کنترل ریزگرد دست پیدا کنند، با تلاش پژوهشگران و محققان جهاددانشگاهی استان سمنان، دستیابی به دانش فنی و تولید محصول فناورانه زئوتیمول (افزودنی خوراک دام) نیز در جهاددانشگاهی سمنان انجام شد.
وی همچنین یادآور شد: فرآوری پوست سبز پسته و تولید خوراک دام و همچنین رونمایی از محصول جدید با عنوان نانوکامپوزیت بایومیمتیک(زیست الهام) بر پایه گرافن به عنوان ماده اولیه برای تولید تاندون که طرح اولیه آن با همکاری پروفسور سیفعلیان، دانشمند برتر حوزه بیوتکنولوژی و پزشکی بازساختی جهان انجام شد، از دیگر محصولات و طرح های فناورانه جهاددانشگاهی استان سمنان بوده است.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان با اشاره به پیام نوروزی مقام معظم رهبری در آغاز سال جدید گفت: بیانات مقام معظم رهبری نشاندهنده این است که سرمایهگذاری تولید یکی از مسائل لازم برای اقتصاد کشور است و انشاءالله با حمایت های دولت و مجموعه استان، در سال جاری شاهد تسهیل در امر سرمایهگذاری برای تولید و همچنین راهاندازی خط تولید محصولات فناورانه و دانش بنیان جهاددانشگاهی استان باشیم.
منصفی راد همچنین از رونمایی از سه محصول جدید فناورانه و دانش بنیان در سالجاری خبر داد و گفت: محلول ضد سرمازدگی درختان با هدف جلوگیری از خسارات زیان بار سرمازدگی به درختان و همچنین دو محصول با عنوان بنتونیت ساختر یافته و بلوک لیسیدنی به عنوان مکمل عناصر معدنی و قابل استفاده در صنایع غذایی و خوراک دام نیز اخیرا توسط پژوهشگران جهاددانشگاهی استان سمنان تولید شده و انشاءالله در سالجاری رونمایی و تولید آن ها آغاز خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات