عباس ضیا در حاشیه این بازدید خاطر نشان کرد: وجود مدارس عشایری حتی باحضور یک دانش آموز در مناطق دوردست استان، مصداق عینی عدالت آموزشی و از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
وی با اشاره به اجرایی برنامه «نهضت نصیب آموزشی یکسان» در استان اظهار کرد: ارتقای عدالت آموزشی از طریق افزایش حداکثری دسترسی به آموزش و بهبود کیفیت یادگیری و عملکرد آموزشی-تربیتی دانش آموزان در مناطق لازم التوجه از مهمترین اهداف اجرای این برنامه هستند.
ضیا از پوشش حدود یکهزار نو آموز عشایری در دوره پیش دبستانی خبر داد و گفت: نو آموزان پیش دبستانی عشایر به صورت رایگان و با حمایت دولت در مراکز پیش دبستانی آموزش داده می شوند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اهمیت انسداد مبادی بی سوادی در ریشه کنی بی سوادی خاطر نشان کرد: خوشبختانه طرح انسداد مبادی بی سوادی در مدارس دوره ابتدایی به خوبی اجرا شده و دانش آموزان تارک تحصیل در این مدارس به حداقل ممکن رسیده است.
ضیا از فعالیت 119 مدرسه عشایری در استان با وجود یک تا 5 نفر دانش آموز خبر داد و گفت: در مجموع 7 هزار و 22 دانش آموز در مدارس ابتدایی عشایری استان مشغول تحصیل هستند.
وی با اشاره به اهمیت آموزش حضوری در دوران شیوع ویروس کرونا در دو سال اخیر اظهار داشت: با توجه به پیگیری آموزش در مدارس دوره ابتدایی عشایری به صورت حضوری کیفیت فعالیت های آموزشی و پرورشی و روند یادگیری دانش آموزان عشایری مطلوب است.
ضیا از کرونا به عنوان بزرگترین اختلال آموزشی در چند سال اخیر نام برد و گفت: در راستای جلوگیری از افت تحصیلی دانش آموزان دوره ابتدایی طرح تثبیت یادگیری در مدارس استان در حال اجراست.
شایان ذکر است معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان کرمان در سفر به شهرستان عنبر آباد از روند فعالیت های آموزشی مدارس منطقه عشایری نرگسان عنبر آباد در روستا های صعب العبور سرجنگل، کور و سنته بازدید کرد.
انتهای پیام
نظرات