• چهارشنبه / ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ / ۰۸:۲۱
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1400121108138
  • منبع : جهاد تربیت مدرس

رئیس پژوهشکده فرآوری مواد معدنی جهاد دانشگاهی تربیت مدرس:

شناخت فناوری های آینده و منابع استراتژیک در برتری کشورها برای آینده حیاتی است

شناخت فناوری های آینده و منابع استراتژیک در برتری کشورها برای آینده حیاتی است

رئیس پژوهشکده فرآوری مواد معدنی جهاد دانشگاهی تربیت مدرس شناخت فناوری های آینده و شناسایی منابع استراتژیک را در برتری کشورها برای آینده حیاتی دانست.

به گزارش ایسنا، دکتر مهدی ذاکری در اولین سمینار «بررسی چشم انداز تولید عناصر کمیاب خاکی و تاثیر آن بر برتری استراتژیک کشورها» که توسط مرکز مطالعات آینده پژوهی و با همکاری پژوهشکده فراوری مواد معدنی جهاد دانشگاهی تربیت مدرس برگزار شد، هدف از برگزاری سمینار مذکور را معطوف کردن دیدگاه سیاستگذاران و فعالان حوزه صنعت و معدن به برنامه ریزی، سیاستگذاری و سرمایه گذاری بر مبنای آینده نگری در حوزه عناصر کمیاب خاکی عنوان کرد.

رئیس پژوهشکده فرآوری مواد معدنی، از این پژوهشکده  به عنوان مرکزی نوآور برای معرفی ظرفیت های فرصت ساز در حوزه معدن و فراوری برای آینده کشور یاد کرد و افزود: شناخت فرصت ها نیازمند آینده نگری ، تحلیل فناوری های نوین و کشف نیازهای آینده است تا بتوانیم به صورت پیش دستانه در این حوزه ها سرمایه گذاری و خلق فرصت نماییم.

وی نگرش آینده پژوهانه را لازمه یک فعالیت اقتصادی هدفمند و پویا دانست و گفت : در این سمینار، دکتر فریال مستوفی؛ عضو هیات نمایندگان اتاق ایران و رئیس کمیسیون سرمایه گذاری ایران و چین به تبیین «فرصت های سرمایه گذاری در حوزه صنعت و معدن با نگاهی به آینده» پرداخت و دکتر عین اله کشاورز ترک؛ آینده پژوه و عضو هیات علمی موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی نیز جایگاه « آینده پژوهی در برنامه ریزی و سیاستگذاری حوزه صنعت و معدن»  را مورد بحث قرار داد.

دکترذاکری در ادامه شناخت فناوری های آینده و شناسایی منابع استراتژیک را در برتری کشورها برای آینده حیاتی دانست و افزود: در این سمینار همچنین، دکتر میرعلی اصغر مختاری؛ عضو هیات علمی دانشگاه زنجان، جایگاه اقتصادی و استراتژیک عناصر کمیاب خاکی را در فناوری های آینده مورد تحلیل قرار داد و مطالعات اکتشافی انجام گرفته در این حوزه را در ایران تشریح کرد.

رئیس پژوهشکده فرآاوری مواد معدنی جهاد دانشگاهی تربیت مدرس شناخت کامل از وضعیت کشور در مقایسه با سایر کشورها در زمینه بهره برداری از عناصر کمیاب را زمینه ساز توجه بیشتر سرمایه گذاران دانست و افزود: سمینار مذکور میزبان ارائه دکتر فراز سلطانی عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اراک در خصوص « روش های بهینه فرآوری عناصر کمیاب خاکی از منابع معدن اولیه و ثانویه و روش های بازیافت از منابع غیر معدنی همچنین وضعیت فراوری عناصر نادر خاکی در ایران و مقایسه آن با سایر کشورهای دنیا» بود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی تربیت مدرس، دکتر ذاکری با ابراز امیدواری از اینکه سمینار بررسی چشم انداز تولید عناصر کمیاب خاکی و تاثیر ان بر برتری استراتژیک کشورها؛ نقطه عطفی در نگاه آینده پژوهانه به برنامه ریزی و سیاستگذاری در حوزه صنعت و معدن باشد، استقبال اساتید، فعالان حوزه معدن و دانشجویان را از اولین سمینار بررسی چشم انداز تولید عناصر کمیاب خاکی و تاثیر آن بر برتری استراتژیک کشورها بسیار خوب توصیف کرد.
رئیس پژوهشکده فرآوری مواد معدنی جهاد دانشگاهی تربیت مدرس در خاتمه از هرگونه ایده و نظر و همکاری های علمی و اجرایی در حوزه های جدید متناسب با کارکرد پژوهشکده استقبال کرد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha