• دوشنبه / ۹ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۱:۱۷
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1400120906987
  • خبرنگار : 71454

یک تقدیر متفاوت از ابراهیم مختاری

یک تقدیر متفاوت از ابراهیم مختاری

اعضای باشگاه غذا و خوراک شناسی یونسکو در مراسمی از فعالیت‌های ابراهیم مختاری به بهانه ساخت مستند« زعفران »تقدیر کردند. 

به گزارش ایسنا، طبق گزارش رسیده ، این جلسه با خوش آمدگویی محمد بابارضا رئیس باشگاه آغاز شد، سپس ابوذر بابارضا نایب رئیس باشگاه درباره تصمیمات جلسات قبل توضیحاتی ارائه کرد.

. همچنین برنامه‌های پیش روی باشگاه غذا و خوراک شناسی در قالب دو گروه صنعت و صنف از سوی احمد فتح الهی و نادر رفتاری رؤسای این دو گروه، تشریح شد و اعضا درباره این برنامه اظهار نظر کردند.  

در این جلسه همچنین درباره برپایی همایش‌های تخصصی به منظور توسعه نگاه مسئولیت اجتماعی، بر اساس نگاه یونسکو به مسئله غذا و خوراک، گفت‌وگو کردند و مقرر شد با موضوعات ایمنی غذا، مسئولیت اجتماعی و آموزش‌های کاربردی، آیین‌نامه‌های مورد نیاز تنظیم و تصمیمات لازم اتخاذ شود. 

در ادامه این مراسم اعضا از زحمات ابراهیم مختاری فیلمساز قدیمی به بهانه ساخت مستند زعفران، تقدیر کردند و لوح تقدیر باشگاه غذا و خوراک شناسی یونسکو به این فیلمساز اهدا شد.

یک تقدیر متفاوت از ابراهیم مختاری

محمد حسن خوشنویس، رئیس مرکز مطالعات باشگاه در این مراسم با اشاره به اهداف باشگاه غذا و خوراک شناسی با رویکرد مسئولیت اجتماعی به سابقه فعالیت‌های ابراهیم مختاری در عرصه سینمای مستند اشاره و اظهار کرد: ابراهیم مختاری به قدری پیش از هر کاری تحقیق و پژوهش انجام می‌دهد که این تحقیقات دستمایه نوشتار یک کتاب است و وی مشهور به فردی مسئولیت شناس و اهل مطالعه است و خوشحالم اولین تقدیر این باشگاه از این کارگردان پژوهشگر است.

وی ادامه داد: ابراهیم مختاری سال‌ها پیش درباره زعفران به عنوان محصولی که نام ایران با آن گره خورده، مستندی ساخت و اخیراً نیز فیلم «برگ جان» را کارگردانی کرد. 

امیدوارم این تقدیر آغاز همکاری با سرآمدان سینمای مستند باشد و همکاری‌های ابراهیم مختاری با باشگاه غذا و خوراک شناسی اتفاق بیفتد. 

ابراهیم مختاری نیز در این مراسم اظهار کرد: خوشحالم از من برای حضور در این باشگاه دعوت شده است. من مستند زعفران را سال 1369 ساختم و آنجا پیر مردی بود که هنگام ساختن فیلم، جمله‌ای به من گفت که اعتنا نکردم. اما این جمله را هیچوقت فراموش نکردم و حرف وی را تبدیل به فیلم «برگ جان» کردم و داستان این اثر درباره کارگردانی است که دارد درباره زعفران فیلمی می‌سازد و یک پیرمرد کشاورز در ساخت این فیلم با او راه نمی‌آید. زیرا زعفران را با روش خاصی برداشت می‌کند. 

وی ادامه داد: در این اثر اشاره می‌شود که در سنت کشاورزی ما چه چیزهایی اهمیت داشته است. 

در ادامه وی اعلام کرد: آماده همکاری با باشگاه غذا و خوراک شناسی یونسکو هستم و امیدوارم تجربیات خوبی در این زمینه داشته باشیم. 

محمد بابارضا، امیر روشن بخش، احمد فتح الهی، مهدی کریمی، رسول قملاقی، امیر ثابت‌پی، ابوذر بابارضا، نادر رفتاری، محمدحسن خوشنویس، سحر نظری از جمله اعضای حاضر در این نشست بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha