• شنبه / ۷ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۵
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1400120705056
  • منبع : شهرداری تهران

خدمات‌رسانی درمانگاه‌های شهرسالم در مناطق کم‌برخوردار ارتقاء می یابد

خدمات‌رسانی درمانگاه‌های شهرسالم در مناطق کم‌برخوردار ارتقاء می یابد

مدیرعامل شرکت شهر سالم در دیدار با شهردار منطقه ۱۹، بر لزوم ارتقاء خدمت‌رسانی بهداشتی و درمانی در مناطق کم‌برخوردار پایتخت ازجمله منطقه ۱۹ تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، امیر نورمحمدی ضمن دیدار با سیدمهدی هدایت، شهردار منطقه ۱۹ درباره مشکلات درمانگاه‌های شهرداری در این منطقه گفت‌وگو کرد.

در این نشست که در ساختمان شهرداری منطقه ۱۹ برگزار شد، نورمحمدی بر سیاست جدید شرکت مبتنی بر افزایش خدمت‌رسانی بهداشتی و درمانی در مناطق کم‌برخوردار پایتخت تأکید کرد.

همچنین در این دیدار که در ادامه سلسله ملاقات‌های مدیرعامل شرکت شهر سالم با شهرداران مناطق برگزار شد، درباره مشکلات درمانگاه منطقه ۱۹ و درمانگاه شهدای منطقه ۱۹ بحث و تبادل نظر شد.

بر اساس سایت شهر، منطقه ۱۹ تهران تنها منطقه‌ای است که در آن دو درمانگاه شهرداری به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به کارکنان و بازنشستگان شهرداری و شهروندان تهران می‌پردازد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha