• سه‌شنبه / ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۶:۰۲
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1403111612079
  • منبع : استانداری تهران

استاندار تهران عنوان کرد

اختصاص سهم بیشتری از اعتبارات استان تهران به مدرسه سازی در مناطق کمتر برخوردار

اختصاص سهم بیشتری از اعتبارات استان تهران به مدرسه سازی در مناطق کمتر برخوردار

استاندار تهران بر ضرورت اختصاص سهم بیشتری از اعتبارات استان تهران به مدرسه سازی در مناطق کمتر برخوردار تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، محمد صادق معتمدیان در جلسه شورای آموزش و پرورش شهر و استان تهران که در سالن جلسات استانداری تهران و با حضور حسن کاغذلو معاون سیاسی اجتماعی استاندار و سایر مسئولان مربوطه برگزار شد، با اشاره به اهمیت و جایگاه این شورا و تأکیدات مقام معظم رهبری و رئیس جمهور در حوزه آموزش و پرورش، اظهار کرد: اقدامات خوبی در راستای توسعه فضاهای آموزشی صورت گرفته و روند انجام آن موفقیت این طرح را نشان می‌دهد.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه باید همه ظرفیت‌ها برای جبران عقب ماندگی‌ها به کارگیری شوند، گفت: باید سهم بیشتری از اعتبارات استان به توسعه و احداث مدارس جدید در مناطق کمتر برخوردار اختصاص داده شود.

معتمدیان افزود: در سفرهای استانی قصد داریم، نقشه راهی برای ارتقاء شاخص‌هایی که در آن دچار عقب ماندگی هستیم نظیر حوزه‌های آموزشی، بهداشتی، درمانی، ورزشی و سایر حوزه‌ها ترسیم شود، لذا با توجه به پایین بودن سرانه آموزشی در شهر قدس و بازدید رئیس جمهور از مدارس این منطقه، شهرستان قدس به عنوان پایلوت توسعه فضای آموزشی انتخاب شده است.

وی بیان کرد: در شهر قدس ظرفیت مشارکت‌های مردمی، نهادهای عمومی، خیرین و مسئولیت اجتماعی دستگاه‌های دولتی لحاظ و برای ساخت ۳۵ مدرسه سهم هر دستگاه، اعم از شهرداری‌ها، وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی مدارس در طرح ارتقاء و توسعه فضای آموزشی این شهرستان مشخص شده که الگوی مناسبی است و می‌تواند به جبران این عقب ماندگی‌ها کمک کند.

استاندار تهران ارتقاء شاخص‌های شهرستانی به سرانه استانی و سپس رساندن آن به شاخص‌های ملی را محور موضوعات جلسات شورای برنامه ریزی استان دانست و با اشاره به آمار بالای نرخ بیکاری در میان فارغ التحصیلان دانشگاهی و لزوم ساخت و توسعه هنرستان در جوار آنها اظهار کرد: یکی از نیازها و تکالیف قانونی استان تهران که در برنامه هفتم توسعه نیز به آن اشاره شده، توسعه هنرستان‌ها و حرکت به سمت مهارت آموزی است که با توجه به ظرفیت استان تهران امکان تحقق آن وجود دارد.

معتمدیان گفت: پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور مربوط به استان تهران و میزان آن کمتر از ۴ درصد و طبق تحلیل‌های آماری بخش عمده ای از این چهار درصد را فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل داده اند.

وی با اشاره به اینکه با ساخت هنرستان در کنار واحدهای صنعتی و آموزشی، دیگر نیازی به تجهیز کارگاه در مدارس نیست، افزود: به همین واسطه می‌شود از دوره متوسطه نیروی مورد نیاز را جذب کرد و با ارائه آموزش‌های لازم به بازار کار تحویل داد.

رئیس شورای آموزش و پرورش استان تهران با اشاره به کمبود سرانه نمازخانه‌ها در مدارس خواستار بازنگری در نوع احداث بنای مدارس به صورت طبقاتی و استفاده بهینه از زمین شد و گفت: برای احداث مدارس جدید باید یک الگوی مناسب تعریف کرد که در آن نمازخانه به عنوان یکی از الزامات مدارس دیده شود.

مقام عالی دولت در استان تهران از فرمانداران این استان خواست نشست مشترکی با آموزش و پرورش شهرستان و شهرداران متبوع داشته باشند و ضمن شناسایی مدارسی که نیاز به ایجاد نمازخانه دارند از ظرفیت شهرداری‌ها برای احداث آن بهره مند شوند.

براساس گزارش روابط عمومی استانداری تهران، معتمدیان با تاکید بر اهمیت جایگاه نماز و لزوم توجه به آن در مدارس گفت: باید همزمان با تأمین زیرساخت مناسب برای اقامه نماز، جهت ارتقای فرهنگ نماز خوانی هم تلاش ویژه صورت بگیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha