• پنجشنبه / ۵ اسفند ۱۴۰۰ / ۲۰:۱۵
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1400120504268
  • منبع : نمایندگی ایلام

در نشست معاونان و مدیران فرهنگی دانشگاه‌های منطقه ۵ عنوان شد

ضرورت بازنگری در رویه‌های فعالیت‌ فرهنگی در دانشگاه‌ها/ نیازمند موج فرهنگی هستیم

ضرورت بازنگری در  رویه‌های فعالیت‌ فرهنگی در دانشگاه‌ها/ نیازمند  موج فرهنگی هستیم

ایسنا/ایلام در نشست شورای معاونان و مدیران فرهنگی منطقه ۵ تاکید شد باید یک بازنگری و مطالعه مجدد پیرامون موضوعات فرهنگی به شکل جدی داشته باشیم که کدام رویه‌ها و روش‌ها می‌توانند در توسعه فرهنگ اثربخش باشند.

دکتر«صیدمهدی  ویسه» در شورای معاونان فرهنگی دانشگاه‌های منطقه ۵، با بیان اینکه کار در حوزه مسائل  فرهنگی بسیار سخت است، اظهار کرد:  یکی از تعاریفی که برای فرهنگ شده این است که فرهنگ فقط مختص به باورها ،ارزش‌ها و نوع نگاه ما به پدیده‌های در این عالم اجتماعی نیست بلکه خیلی از ابزارها، صنایع و عملکردهایی که ناشی از اقدامات علمی هستند هم در این حوزه تاثیر می‌گذارند.
ویسه با بیان اینکه بسیاری از کارهایی که انجام داده ‌ایم تاثیرگذار نبوده‌اند،گفت: فکر می‌کنم که باید یک بازنگری پیرامون این موضوعات به شکل جدی داشته باشیم و اینکه یک مطالعه مجدد پیرامون اینکه کدام رویه‌ها و روش‌ها می توانند در توسعه فرهنگ اثربخش باشند.
وی ادامه داد: به اعتقاد من رفتارها و عملکرد و  نوع روابط مدیران ما در دانشگاه‌ها بیشتر از جشن‌ها و مراسم‌هایی که انجام می‌دهیم تاثیرگذار بوده است.هرچند که ممکن است این جشن‌ها هم تاثیراتی داشته باشند. وقتی که دانشجو نسبت به مدیران دانشگاه و عوامل فرهنگی دانشگاه تصویر مثبتی پیدا کنند باعث تاثیرپذیری و کارایی بیشتری می‌شوند.
ویسه با بیان اینکه تصور ما و همکاران این است که کار فرهنگی کار بسیار سختی است،تصریح کرد: این کارها با تلاش و مطالعه و  البته با هزینه‌هایی که سازمان‌ها و وزارت علوم اختصاص می‌دهد شدنی است چون دانشگاه‌ها مبدا تحولات در جامعه هستند و اداره آینده کشور به دست دانشجویان است باید در این حوزه‌ به خوبی برنامه‌ریزی بکنیم. 

حجت‌الاسلام‌والمسلمین «مهاجر مهدوی‌راد» ، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام نیز اظهار کرد: بر اساس  فرمایشات مقام معظم رهبری، به عنوان سکاندار و دیده‌بان انقلاب و نظام اسلامی ، مغز متفکر و ایده پرداز تمدن نوین اسلامی، ما مبتلا به جنگ نرم هستیم و از سالیان پیش در ادبیات معظم‌له متفاوت این بحث به چشم می‌خورد، پاشنه‌ی اشیل جنگ نرم شناخت است.

وی گفت: ما مبتلا به جنگی به تمام معنا هستیم که به تخریب باورهای ما آمده است، ادامه داد: در این میدان تنگه‌های احدی وجود دارد که مدخل نفوذ دشمن است که از این گسل ها می‌توان به شکاف نسلی، فضای مجازی و کرونا که قلمرو این فضا را برای فرزندان نیز گسترش داد و محدوده شکاف نسلی بسیار کمتر شده است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام تاکید کرد: این گسل‌ها اگر در بحث فرهنگی مورد توجه قرار نگیرد با مشکل مواجه خواهیم شد و باید با نسل جدید به گونه‌ای امروزی برخورد کنیم و علاوه بر این شناخت نسل جدید نیز نسبت به ما متفاوت است و در نتیجه سبک زندگی انها متفاوت است و تصمیم‌های متفاوتی برای زندگی خود می‌گیرند.

مهدوی‌راد گفت: در این حوزه باید ورود کنیم و روی جهاد تبیین کار کنیم و ما سختی را دیده‌ایم و باید در دوره جدید علمداری کنند و رخوت را از بین ببرند و با فکر جدید نشاط افرینی کنند و دنبال ایده‌های فاخر باشیم و سالی دو سه ایده را ایجاد و موج ایجاد کرده‌ایم.

وی تاکید کرد: نیازمند شوک و موج فرهنگی در دانشگاه‌ها هستیم و بار کار روتین موج نمی‌شود  و لازمه‌ی این مهم پرهیز از موازی‌ کاری و کار جزیره‌ای است و همکاران منطقه ۵ برای اثرگذاری بیشتر قطب فرهنگی ایجاد کنند و ظرفیت های فکری را با هم به کار بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha