سردار قدرتالله کریمیان امروز، یکشنبه ۱۴ بهمن، در نشست مجمع بسیجیان شهرستان ایلام با تبریک ایام شعبانیه، میلاد امام حسین (ع)، حضرت عباس (ع)، امام سجاد (ع) همچنین دهه مبارک فجر، اظهار کرد: انقلاب اسلامی که در سال ۱۳۵۷ به وقوع پیوست، بر تمامی عرصهها و وقایع تأثیرگذار بوده است، چه مستقیم و چه غیرمستقیم، اگر نگاهی به منطقه بیندازیم و حوادث جاری را بررسی کنیم، مشاهده خواهیم کرد که گروههایی همچون حماس، حزبالله، انصارالله، حشدالشعبی، و سایر جریانهای آزادیخواه، الهامگرفته از انقلاب اسلامی هستند.
وی خاطرنشان کرد: انقلاب ما امروز صادر شده است و در آمریکای لاتین، آفریقا، و حتی اروپا، ندای آزادیخواهی به گوش میرسد رویکردهایی که امروز شاهد آن هستیم، ریشه در تفکر ناب امامین انقلاب دارد. ایران امروز، ایران قدرتمندی است که دنیا با احترام به آن مینگرد. مقایسه ایرانِ سال ۱۳۵۷ با ایران امروز، نشاندهنده پیشرفت چشمگیری است که در ابعاد دفاعی، اقتصادی و علمی به دست آمده است.
کریمیان ادامه داد: آمریکا که روزگاری سیطره خود را بر جهان حفظ کرده بود، امروز در برابر آرمانهای ما عقبنشینی کرده است. اینهمه دشمنی، تهدید، تحریم و اجماع علیه ایران، تنها به دلیل توانمندیهای ماست. کشوری که از سختیها عبور کرده و مقاوم شده است، امروز به یک قدرت بلامنازع تبدیل شده است.
جانشین فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام تشریح کرد: در حوزه تخصصی مجموعه بسیج شهرستان، لازم است که با دقت و حساسیت بیشتری حرکت کنیم، اولین گام برای انجام صحیح این مأموریت، شناخت نظام مسائل شهرستان است. زمانی که نظام مسائل شهرستان را به درستی شناسایی کنیم، میتوانیم آنها را دستهبندی و اولویتبندی کنیم. در این مسیر، لازم است که کار علمی و پژوهشی انجام دهیم و تحقیقات میدانی، مصاحبهها و پرسشنامهها را بهعنوان ابزارهای اصلی تحلیل مسائل به کار گیریم.
وی گفت: ما باید بتوانیم مشکلات بومی شهرستان را درک کنیم و آنها را در سطحی فراتر تعمیم دهیم. همچنین، نقش مجمع بسیج شهرستان در مرجعیت علمی منطقه باید مشخص باشد. آیا ما توانستهایم در مسیر تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری، گامهای مؤثری برداریم؟ آیا طرحهای ما فقط در مرحله ارائه باقی میمانند یا اینکه مسئولان را قانع میکنیم تا آنها را عملیاتی کنند؟
کریمیان افزود: حرکت ما باید هوشمندانه باشد. راههای میانبر را بیابیم تا مشکلات را سریعتر و با هزینه کمتر حل کنیم. همانطور که در حوزه دفاعی، مهندسی معکوس موجب رشد و توسعه شد، در حوزه مسائل اجتماعی و اقتصادی نیز میتوان از این روش بهره برد.
وی تصریح کرد: اگر ما بر اساس روال معمول حرکت میکردیم، هیچگاه به توانمندیهای موشکی، پهپادی و سامانههای پدافندی نمیرسیدیم اما با انتخاب مسیرهای نوآورانه، امروز ایران در حوزه فناوریهای نظامی، یکی از قدرتهای برتر جهان است. این الگو میتواند در سایر حوزهها نیز مورد استفاده قرار گیرد.
این مسئول اضافه کرد: دو نوع رویکرد در مواجهه با مسائل وجود دارد، رویکرد منفعلانه که در آن، پس از وقوع یک مشکل، به بررسی و ارائه راهکار میپردازیم. و رویکرد فعال که در آن، با پیشبینی مسائل، از وقوع آنها جلوگیری میکنیم.
وی گفت: مجمع بسیج زمانی موفق خواهد بود که نگاه فعال، آیندهنگر و مطالبهگر داشته باشد. ما باید سیاستگذار باشیم، نه صرفاً تحلیلگر مشکلات، نخبگان جامعه باید به آینده نگاه کنند، مسائل را پیشبینی کنند و برای آنها برنامهریزی کنند.
انتهای پیام
نظرات