به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به مناسبت بزرگداشت چهل و سومین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی مراسمی با حضور «حسن نوریان» سرکنسول ایران در کراچی، «کامران پزشکی» سرپرست خانه فرهنگ کشورمان، حجت الاسلام والمسلمین «سید سراج الدین موسوی» سفیر پیشین ایران در پاکستان، «حسین بهاروند» رییس پژوهشکده سلولهای بنیادین و هیات همراه از ایران، کارمندان سرکنسولگری و مجتمع آموزشی، دانشجویان ایرانی و ایرانیان مقیمی به همراه اعضای خانواده با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی در فضای باز نمایندگی فرهنگی ایران در کراچی برگزار شد.
پزشکی، رئیس خانه فرهنگ ایران با یاد و نام امام راحل و یاد همه شهدای سرافراز انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی که با فدا کردن جان خودشان ریشههای انقلاب اسلامی را آبیاری کردند، به سخنرانی پرداخت.
وی اظهار کرد: دهه مبارک فجر و پیروزی انقلاب اسلامی، یادآور حماسهها و سرافرازی ملت ایران و به ثمر نشستن انقلابی است که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی، تاریخ ایران و کشورهای منطقه را دگرگون کرد.
وی گفت : امروز به برکت خون شهدای عزیزمان، در عرصههای مختلف دستاورهای فراوانی نصیب ملت ایران شده و دهه فجر انقلاب اسلامی فرصتی است تا یادآوری کنیم که عزت و اقتدار امروز ایران اسلامی، مرهون شهدای گرانقدر است.
حسن نوریان سرکنسول کشورمان در کراچی نیز در سخنرانی خود ضمن تبریک به مناسبت چهل و سومین سالگرد انقلاب اسلامی به همه حضار اظهار کرد: آنچه که همه ما در طول چهل و سه سال گذشته در مقالات، در کتابها، در بررسیهای مختلف می بینیم بیانگر آن است که حرکت حضرت امام خمینی (ره) چون با انگیزه الهی بود و دارای یک ماهیت دینی بود استمرار پیدا کرد و بارور شد و روز بزوز توسعه پیدا کرد.
وی افزود: در یک مقایسه کلی با بعضی از انقلابها مانند انقلاب فرانسه یا انقلاب روسیه می توان تفاوتهایی بنیادی در علت و انگیزه های بروز و ظهور یافت از جمله این که برخلاف انقلاب فرانسه و انقلاب روسیه که روحانیون در واقع همراه با درباریان بودند و مقابل مردم ایستاده بودند اما در انقلاب اسلامی ایران روحانیت در کنار مردم بود. و این ترکیب مردم و روحانیت باعث شد که این انقلاب بتواند بخوبی به ثمر برسد.
نوریان گفت: در خیلی از انقلابها یک طبقه خاصی از آن جامعه حرکت کردند اما در انقلاب اسلامی ایران تمام طبقات مردم از طبقه نخبگان تا طبقه فرهنگیان و کارگران همه در کنار هم حرکت کردند. لذا می توان گفت که این انقلاب به تمام معنا مردمی و الهی بودهاست.
حسین بهاروند نیز طی سخنانی دستاوردهای ایران در زمینه سلولهای بنیادی پس از انقلاب اسلامی را بیان کرد و گفت: سفر هیات کشورمان به دعوت مرکز بین المللی علوم شیمی و بیولوژیکی پاکستان برای همکاری و انتقال دانش سلولهای بنیادی انجام شده است.
وی با ارایه در گزارشی در زمینه پیشرفتهای فناوری سلولهای بنیادی، به بیان دیدگاه حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص حمایت از علم، دانش و پژوهش پرداخت.
در طول برنامه جمعی از دانش آموزان مدرسه جمهوری اسلامی ایران در کراچی، به اجرای برنامههای مختلف و خواندن شعر و سرود پرداختند که مورد استقبال حضار قرار گرفت.
انتهای پیام
نظرات