به گزارش ایسنا، حجتالاسلام «علی اصغر ثنایی» عضو هیات انتخاب پایتخت فهما در سال ۱۴۰۱ در گفتوگو با ستاد ارتباطات رسانهای (فهما)، با بیان اینکه کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور به مثابه واسطی برای اعتلای فرهنگ بومی در مناطق مختلف هستند، اظهار کرد: با توجه به تنوع اقلیمی در جای جای ایران اسلامی ظرفیت کانونهای مساجد میتواند مولفهای تاثیرگذار در راستای ترویج فرهنگ و هنر دینی باشد. با توجه به تنوع فعالیتهایی که در کانونهای مساجد وجود دارد و از سوی دیگر ارزشگذاری ستاد فهما مرکز به این فعالیتها، تصور میکنم شاهد شکل گیری اتفاقات خوبی در آینده باشیم.
وی در بخش دیگری از مباحث خود در مورد نقش ائمه جماعات در پویایی کانونهای فرهنگی هنری مساجد گفت: اگر به مساجد موفقی که در طول چند دهه اخیر در کشور فعالیت داشتند بنگریم و البته مساجدی که اکنون فعال هستند، متوجه میشویم محوری ترین و کلیدی ترین عنصر موفقیت یک مسجد امام جماعت است.
عضو هیات انتخاب پایتخت فهما در سال ۱۴۰۱ ادامه داد: در بررسی ها مشخص شد هر مسجدی که کانون و بسیج موفقی داشته است امام جماعت فعالی داشته که حلقه واسط و ناظر خوبی بر فعالیتها بوده است؛ باید توجه داشته باشیم که از یک طرف اعتماد مردم به امام جماعت در مساجد وجود دارد و از سوی دیگر نگاه خاص فرهنگی که در راستای تبلیغ و تشویق مردم به حضور در مساجد از سوی امام جماعت ارایه میشود، طبیعتا در این میان کانونهای مساجد با همراهی و تبعیت از امام جماعت مسجد میتوانند نقش تاثیرگذاری داشته باشند.
حجتالاسلام ثنایی همچنین در مورد روند داوری و انتخاب پایتخت فرهنگ و هنر مساجد ایران اسلامی (فهما) در سال ۱۴۰۱ گفت: با توجه به آنچه که در روند داوری ها مشاهده کردم، ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور به نسبت سه سال گذشته که رویداد ملی فهما را آغاز کرد روند رو به رشدی را تجربه کرده و در واقع این نهال به آرامی در حال به بار نشستن است. امروز شاهد رقابتی سالم میان کانونهای مساجد هستیم که این فعالیتها میتواند به توسعه برنامههای فرهنگی کمک کرده و از سوی دیگر زمینه ارتقای کانونها را در پی داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات