دکتر حسین عیدی در نشست انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشکده علوم ورزشی دانشگاه رازی و هیات پزشکی ورزشی استان، با اشاره به تاریخچه شکل گیری دانشکده علوم ورزشی در این دانشگاه، اظهار کرد: سال ۱۳۷۵ برای اولین بار گروه تربیت بدنی دانشگاه رازی توسط جواد کریمی از پیشکسوتان ورزش استان راه اندازی شد و بعدها به سمت تبدیل شدن به یک دانشکده مستقل رفت.
وی ادامه داد: سرانجام سال ۱۳۹۰ دانشکده علوم ورزشی دانشگاه رازی با شش هزار متر مربع زیربنا به بهره برداری رسید که از بهترین دانشکده های کشور به شمار می رود.
رئیس دانشکده علوم ورزشی دانشگاه رازی به ظرفیت های این دانشکده اشاره کرد و گفت: دانشکده علوم ورزشی دانشگاه رازی از نظر امکانات بعد از دانشکده تهران دومین دانشکده برتر کشور است که ۲۰ عضو هیات علمی و چهار گرایش مدیریت ورزشی، فیزیولوژی ورزشی، آسیب شناسی و حرکات اصلاحی و رفتارهای حرکتی دارد.
وی به وجود آزمایشگاه ها و مراکز مختلف در این دانشکده همچون مرکز حرکات اصلاحی اشاره ای داشت و افزود: در این مرکز به افرادی که دارای ناهنجاری های اسکلتی و عضلانی هستند، حرکات و تمرینات اصلاحی آموزش داده می شود که به نوعی کمک به جامعه پزشکی است.
عیدی ادامه داد: باتوجه به ظرفیت ها و زیرساخت های بسیار خوب دانشکده علوم ورزشی، علاقمند به ارتباط هر چه بیشتر با جامعه هستیم که در این راستا تفاهم نامه هایی را با بخش های مختلف خواهیم داشت تا این ارتباط شکل گیرد.
وی انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک با هیات پزشکی ورزشی را نیز در این راستا برشمرد و گفت: در این دانشکده تعداد قابل توجهی دانشجویان ارشد و دکتری مشغول به تحصیل هستند که می توانیم براساس نیازهای هیات پزشکی ورزشی در موضوعاتی همچون مکمل های ورزشی، آسیب شناسی ورزشی و ....پایان نامه ها و پروژه های تحقیقاتی را برای آنها تعریف کنیم.
رییس دانشکده علوم ورزشی دانشگاه رازی برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی مشترک به شکل مجازی و حضوری را از دیگر زمینه های همکاری مشترک بین این دو نهاد دانست و عنوان کرد: همکاری در زمینه حضور دانشجویان علوم ورزشی در قالب کارورزی در هیات پزشکی ورزشی نیز می تواند به ارتباط نزدیکتر دانشکده علوم ورزشی و هیات پزشکی ورزشی استان کمک کند.
انتهای پیام
نظرات