محمدحسین ایمانی خوشخو در گفتوگویی با ایسنا، درباره اهمیت برگزاری چنین نمایشگاهی برای جهاد دانشگاهی توضیح میدهد: یکی از ضعفهایی که از گذشته نسبتا دور به جهاد میگرفتند و تا حدی هم این ضعف وارد بود، این بوده است که جهاد دانشگاهی فعالیتهای خودش را نشان نمیدهد و از این باب شناخت بیرونی از جهاد دانشگاهی بسیار کم است. البته از همان سال ۵٩ که در جهاد شروع به فعالیت کردیم در طرز فکر جهاد این موضوع شکل گرفت که کارتان را انجام دهید ،حالا نگفتید هم نگفتید. امروز این نمایشگاه بعد از سالهای سال که معرفی جهاد دانشگاهی در یک تصویر جامع در دسترس نبود، تشکیل شد و از آن جاییکه مقارن است با شروع فعالیتهای دولت جدید، به خوبی میتواند جهاد دانشگاهی را به دستگاهای دولتی نشان دهد.
او افزود: دستگاههایی که با تحریم مواجه هستند و بعضاً فکر میکنند به بنبست رسیدهاند، میتوانند این توانایی را ببینند و نیازهایشان را در جاهایی که در توانمندیهای جهاد وجود دارد، رفع کنند. بنابراین امیدوارم در چند روز باقیمانده دستگاههای مختلف دیگری از این نمایشگاه بازدید کنند. البته این نمایشگاه گوشهای از توانمندیهای جهاد دانشگاهی است.
معاون اسبق فرهنگی جهاد دانشگاهی درباره فعالیتهای جهاد دانشگاهی در حوزه فرهنگ توضیح داد: یک تصور اشتباهی که درباره جهاد دانشگاهی از بیرون وجود دارد این است که صرفا یک نهاد تحقیقاتی است که در حوزه فنی، پزشکی و کشاورزی فعالیت میکند، جهاد دانشگاهی علاوه بر این فعالیتها از بنیانگذاران حوزه فرهنگ در دانشگاهها بعد از انقلاب فرهنگی است و بعدا با تأسیس نهاد مرجع از جمله خبرگزاری دانشجوبان ایران (ایسنا) که اولین خبرگزاری غیردولتی در تاریخ ایران بوده و نهاد دیگر فرهنگی یکی از نهادهای موفق فرهنگی در کشور است.
ایمانی در پایان گفت: جهاد دانشگاهی اخیرا هم حوزه فناوری را به حوزه فرهنگ توسعه داده و پارک علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی تأسیس کرده که در حوزه صنایع فرهنگی در کشور بیبدیل است. همچنین فعالیتهای بسیار گستردهای در مجموعههای مختلف فرهنگی دارد که شاید لازم است معرفی جهاد از بعد فرهنگی را در سالهای پیشرو پیش از گذشته انجام دهیم.
«نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی ۱۴۰۰» دوشنبه ۶ دی در مجتمع نمایشگاهی بوستان گفتوگو در تهران در حال برگزاری است و تا نهم دی ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات