• سه‌شنبه / ۷ دی ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1400100704701
  • خبرنگار : 50189

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کرمان:

همه روستاهای استان کرمان فاقد مکان دفن زباله‌اند

همه روستاهای استان کرمان فاقد مکان دفن زباله‌اند

ایسنا/کرمان مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کرمان با تاکید برآنکه روستاهای استان کرمان مکان دفن زباله ندارند، اظهار کرد: ساماندهی پسماند روستایی در اولویت کارهای استانداری قرار گرفته است.

منصور خانه‌گیر پیش از ظهر امروز هفتم دی‌ماه در نشست خبری اظهار کرد: در فاز اول برای هر بخش(۶۰ بخش در استان داریم) یک مکان لندینگ روستایی راه اندازی می کنیم و از بخشداری ها خواسته ایم که چهار مکان برای این مهم پیشنهاد و پس از بررسی های کارشناسی یک مکان انتخاب خواهیم کرد.

وی، جمعیت روستایی استان را طبق سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵، یک میلیون و ۳۰۲ هزار نفر اعلام کرد و گفت: ۸ هزار و ۸۴۹ نفر در شوراهای اسلامی روستاهای استان عضو هستند که ۸ هزار و ۲۱۰ نفر آنها مرد و مابقی خانم هستند.

وی با بیان اینکه مدرک اعضاهای شوراهای روستایی استان کرمان از دیپلم تا دکترا است، تصریح کرد: هزار و ۹۶۶ عضو این شوراها دیپلم هستند که نسبت به دوره پنجم شوراهای روستایی ۷۲۵ نفر کاهش داشته است و همچنین در این دوره ۴۷۴ نفر دارای مدرک کاردانی، ۹۶۸ نفر کارشناسی، ۱۵۵ نفر کارشناسی ارشد، ۹ نفر دکترا و ۲۳ نفر حوزوی هستند.

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کرمان تعداد دهیاری های استان کرمان را ۲ هزار و ۴۷۱ مورد اعلام کرد و افزود: ۲۸۲ دهیاری استان تمام وقت و مابقی نیمه وقت کار می کنند.

وی از صدور حکم ۸۰ درصد دهیاران استان کرمان خبر داد و بیان کرد: پرونده های دهیاران در دفتر روستایی براساس قوانین و مقررات احصاء و پس از تایید به بخشداری ارجاع تا حکم دهیاران صادر کنند. تاکنون ۲ هزار و ۲۰۵ نفر برای گزینش معرفی شده اند که ۲۹۰ نفر آنها خانم بوده است و همچنین حدود هزار نفر آنها دیپلم هستند.

خانه‌گیر در ادامه درباره اعتبارات دهیاری ها سخن به میان آورد و تصریح کرد: بودجه دهیاری ها از محل اعتبارات ارزش افزوده، اعتبارات نفت و اعتبارات مالی ۵۸ تامین می شود و همچنین اعتبارات گردشگری فقط به روستاهایی که جاذبه گردشگری دارند، اختصاص می یابد.

وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تا آبان ماه ۵۵۹ میلیارد تومان به حساب دهیاری ها واریز شده است، اظهار کرد: در هشت ماهه امسال از محل اعتبارات ارزش افزوده ۹۵ میلیارد تومان به حساب فرمانداری ها برای روستاهای فاقد دهیاری واریز شده است.

خانه‌گیر ادامه داد: در سال گذشته ۲۱ میلیارد تومان تسهیلات کارگشایی به روستاهای استان اختصاص یافت و امسال نزدیک به ۴۱ میلیارد تومان است که تاکنون ۸۰ درصد آن پرداخت شده است.

وی با تاکید به اینکه دهیارها باید درآمد پایدار در روستاها ایجاد کنند، تصریح کرد: ۴۸ شرکت تعاونی دهیاری در استان داریم که ۱۶ مورد آن غیرفعال هستند. مطالعات طرح هادی همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار انجام شده است.

وی با اشاره به بلایای طبیعی اظهار کرد: طی تفاهنمامه با جمعیت هلال احمر استان تا کنون ۱۲۰ خانه هلال در روستاهای استان احداث کردیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha