• دوشنبه / ۲۹ آذر ۱۴۰۰ / ۰۰:۳۳
  • دسته‌بندی: ورزش بانوان
  • کد خبر: 1400092822192
  • خبرنگار : 71552

برای هندبال زنان سرمایه‌گذاری شود نتیجه می‌گیریم

برای هندبال زنان سرمایه‌گذاری شود نتیجه می‌گیریم

یک کارشناس و پیشکسوت هندبال زنان گفت: خوشبختانه این تفکر به وجود آمده که هر چه بیش‌تر برای زنان سرمایه‌گذاری شود نتیجه بهتری خواهند گرفت.

مرضیه یوسف در گفت‌وگو با ایسنا در مورد حضور تیم ملی هندبال زنان در رقابت‌های قهرمانی جهان اسپانیا اظهار کرد: حضور تیم ملی هندبال در این مسابقات به چند جهت شانس بزرگی برای ورزش زنان بود. اول این که یک کلاس آموزشی جهانی بود. دوم بازیکنان ما بازی مقابل بزرگان هندبال دنیا را تجربه کردند. 

این کارشناس هندبال افزود: هم‌چنین تبلیغات بسیار زیادی هم در عرصه جهانی و هم در کشور خودمان ایران بود که این سبب جذب اسپانسر و استعدادها به سمت رشته این رشته خواهد شد. از طرف دیگر همه به این تفکر رسیدند که هر چه بیش‌تر برای زنان سرمایه‌گذاری شود نتیجه بهتری خواهند گرفت.

مربی پیشین تیم ملی هندبال زنان گفت: در کل خوشحال هستم که هندبال زنان ایران توانست در مسابقات قهرمانی جهان شرکت کند. این آرزوی همه ما بود. در مجموع همه بازیکنان تیم تا حدودی کارهایی که تمرین شده بود را اجرا کردند. باید از آن‌ها تشکر کرد، وقتی ما امکاناتی به آن‌ها ندادیم همین قدر بیش‌تر انتظار نباید داشته باشیم.

او گفت: در هر صورت امیدوارم این نتایج باعث شود فدراسیون برنامه‌ریزی بهتری برای سال‌های آینده این رشته کند. اگر فدراسیون جهانی باز هم شش سهمیه به آسیا اختصاص دهد ایران باز هم موقعیت حضور در قهرمانی جهان را خواهد داشت. 

یوسف به جذب مربیان باتجربه برای تیم ملی زنان همانند تیم ملی مردان اشاره کرد و گفت: باید تیم ملی را قوی کنیم. باید از مربیان با تجربه و جوان در کنار هم استفاده کنیم، همین‌طور که برای تیم‌های مردان این اتفاق می‌افتد. ما خانواده پر محتوایی داریم و تنها باید نگاه‌ها عمیق باشد.

سرمربی پیشین تیم ملی هندبال زنان در ادامه گفت: در تمام فدراسیون‌ها بیش‌ترین هزینه برای مردان صرف می‌شود اما نتیجه‌ای هم که می‌خواهند نمی‌گیرند. با این وجود هیچگاه برای اعزام و برنامه‌ریزی مشکلی ندارند و با نیمکت پر به مسابقات اعزام می‌شوند. از طرفی همیشه دغدغه فدراسیون‌ها پیدا کردن مربی سرشناس و با تجربه برای مردان بوده تا تیم‌ها را با کیفیت خوب به مسابقات اعزام کنند اما در نهایت نتیجه مطلوبی هم نمی‌گیرند.

وی گفت: این‌ها جای تفکر زیادی دارد که چرا در مورد زنان این چنین نیست. تیم زنان را همیشه بدون برنامه‌ریزی یا با برنامه‌ریزی اندک به مسابقات اعزام می‌کنند و همیشه هم دغدغه بودجه و اسپانسر را دارند. اکثر مواقع هم دقیقه نود بودجه‌ای جور می‌شود و با تعداد کم‌تر بازیکن و کادر به مسابقات اعزام می‌کنند. اکثر مواقع هم مربیان با تجربه را در کنار آن‌ها نمی‌بینیم، سرپرست تیم از کادر اداری انتخاب می‌شود و بدنساز و مربیان مجرب را نیز کنار آن‌ها نمی‌بینیم.


این پیشکسوت هندبال زنان گفت: گاهی نیز بازیکنان و مربیانی که سال‌ها زحمت کشیده‌اند را تغییر می‌دهند. من به عنوان کسی که چهل و اندی از زندگی خود را صرف کار و آموزش جهت این رشته کرده‌ام و پر از تجربه هستم این‌ها را می‌گویم. سرمایه‌ زیادی برای تک تک مربیان شده اما اکنون همه کنار گذاشته شده‌اند و در حال جوان‌گرایی هستند. 

او در پایان تاکید کرد: باید تیم ملی را قوی کرد و از مربیان با تجربه و جوان در کنار هم استفاده کرد. آرزوی همه ما حضور در مسابقات جهانی بود و اکنون از تیم ملی و زحمات‌های بازیکنان ممنون هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha