به گزارش ایسنا، محمدعلی محمدی یکشنبه در افتتاحیه کارگاه سفالگری در روستای بوبوکآباد در شهر قهاوند، با اشاره به اینکه شغل مردم این روستا بیشتر کشاورزی است، اظهار کرد: میتوانیم آنچه از آب باقی مانده است را بهینه مصرف کنیم.
وی اضافه کرد: صنایع دستی یکی از مواردی است که میتواند جایگزین این موضوع باشد و کمک کند تا حدودی از وضعیت فوق برون رفت داشته باشیم.
محمدی بیان کرد: همچنین در این منطقه وارد مبحث کشت گلخانهای نیز میشویم تا در الگوهای کشت تغییر روش دهیم و به سمت و سویی برویم که هم بتواند به اقتصاد کمک کند و هم جوانان مستعد را در امر تولید سفال جذب کند.
فرماندار همدان با بیان اینکه بازآفرینی و احیای جدیدی باید در بحث قالی این منطقه انجام شود، گفت: از سرمایهگذاران و جوانان منطقه و متولیان میراث فرهنگی استان درخواست داریم در زمینه بازاریابی محصولات تولیدی تلاش کنند و مخاطب شناس باشند و طبق ذائقه بازار فروش تولید کنند تا سرخودگی ایجاد نشود.
وی در پایان مطرح کرد: خوشبختانه بستر تولید در این منطقه فراهم شده است و مردم روستاهای اطراف میتوانند کمک کنند تا شهرک سفال و سرامیک را در منطقه به وجود بیاورند.
انتهای پیام
نظرات