• شنبه / ۲۷ آذر ۱۴۰۰ / ۰۹:۱۲
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1400092720550
  • منبع : نمایندگی اردبیل

مدیرکل راهداری اردبیل:

عمر ناوگان راهداری 24 سال است/تردد 65 هزار کامیون و اتوبوس در مرز بیله‌سوار

عمر ناوگان راهداری 24 سال است/تردد 65 هزار کامیون و اتوبوس در مرز بیله‌سوار

ایسنا/اردبیل مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل گفت: عمر ناوگان راهداری استان اردبیل با 24 سال فرسوده است و در بودجه سال آینده تلاش بر نوسازی این ناوگان است.



کلیم‌الله وثوقی در گفت گو با خبرنگاران اظهار کرد: یکی از چالش‌های اساسی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کمبود منابع مالی است که به شدت اجرای طرح‌های نیمه‌تمام و زیربنایی را در این حوزه با تأخیر و تعلل روبه‌رو کرده است.


وی کل راه‌های استان را 6 هزار و 700 کیلومتر و ارزش این راه‌ها را 25 هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت:‌ در بحث نگهداری راه‌ها باید 2 تا 6 درصد ارزش راه‌ها صرف امر نگهداری آنها شود که متأسفانه این کار نادیده گرفته شده است.


مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل کمبود نیروی انسانی و بالا بودن امر ناوگان راهداری‌ را از دیگر چالش‌ها و نگرانی‌ها برشمرد و تصریح کرد: ما تمام تلاشمان را انجام می‌دهیم تا ارتقا آسفالت‌ریزی را در راه‌های استان از 53 درصد موجود به 70 درصد برسانیم.


وثوقی افزود: در این زمینه هر چند 2 درصد از میانگین کشوری فعالیت راهداری و آسفالت‌ریزی ما بالاتر است اما همچنان به تناسب جمعیت روستایی و خانوارهای ساکن در این مناطق باید سطح بهره‌مندی نیز افزایش پیدا کند.


وی هزینه سنگین ترمیم و بهسازی راه‌ها و اجرای طرح روکش را یادآور شد و خاطر نشان کرد: تمام تلاش ما بر این است تا از منابع ملی و استانی در مسیر ارتقا راه‌های اصلی،‌ فرعی و روستایی به کیفی‌ترین وضعیت استفاده کنیم.


وثوقی به فعالیت پایانه مرزی بیله‌سوار نیز اشاره کرد و ادامه داد: در 8 ماهه امسال میزان صادرات کالا 322 هزار تن با استفاده از ظرفیت 14 هزار و 500 دستگاه انجام شده که 78 درصد رشد را در این حوزه شاهد هستیم.


وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: در نقطه مقابل 9 هزار و 200 تن واردات کالا به پایانه مرزی بیله‌سوار با استفاده از 440 دستگاه کامیون انجام شده که عمده ناوگان حمل کالا در این زمینه مربوط به کامیون‌های آذری بوده است.


وثوقی به رشد 11 درصدی ترانزیت ورودی و 143 درصدی ترانزیت خروجی کالا از پایانه مرزی بیله‌سوار اشاره کرد و گفت: در چند ماه اخیر روزانه 4 دستگاه اتوبوس جابجایی مسافران را در پایانه مرزی بیله‌سوار انجام دادند که در مجموع کل ترددهای مرزی در 8 ماهه امسال اعم از کالا و مسافر 65 هزار دستگاه کامیون و اتوبوس بوده است.
وی با گرامیداشت 26 آذرماه به عنوان روز حمل و نقل بیان کرد: در سال 62 با فرمان امام رانندگان برای تخلیه بار از بنادر به این مناطق عزیمت کردند تا با یک کار جهادی کالاهای دپو شده در بنادر را به سمت شهرهای مختلف انتقال دهند.


وثوقی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: با هدف ارج‌ نهادن به این خدمات 26 آذرماه به عنوان روز حمل و نقل معرفی شده و در گرامیداشت این ایام و روز راهداری نیز هفته‌ای به همین نام نامگذاری شده است.


مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل به آخرین وضعیت آسفالت‌ راه‌های روستایی نیز اشاره کرد و افزود: 55 روستا در استان با جمعیت بالای 50 خانوار نیاز به 165 کیلومتر راه آسفالت دارند که هزینه اجرای آسفالت‌ریزی 400 میلیارد تومان است.


وی تصریح کرد: در سفر رئیس جمهور 160 میلیارد تومان منابع در این حوزه پیش‌بینی شده که امیدواریم با تخصیص 100 درصد این منابع به سرعت بتوانیم روستاهای بالای 50 خانوار را آسفالت کنیم.


وثوقی از شناسایی 16 نقطه پرحادثه و ضرورت ترمیم آن خبر داد و خاطر نشان کرد: مسدود شدن محور خلخال به اسالم توسط پلیس راه خلخال انجام شده و شورای ترافیک در این زمینه تصمیم‌گیری خواهد کرد.


وی پروژه‌های افتتاحی این ایام را روشنایی مسیر اردبیل به خلخال به طول 10 کیلومتر و راهدارخانه‌ اردبیل به سمت نیر اعلام کرد و ادامه داد: در طول سال پروژه‌های بهسازی، روکش آسفالت، روشنایی و نصب علایم ایمنی به بهره‌برداری رسیده و هموطنان از آن استفاده می‌کنند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha