• چهارشنبه / ۲۴ آذر ۱۴۰۰ / ۰۲:۵۳
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1400092318351
  • خبرنگار : 71603

کدام دانشگاه موثرترین محققان جهان را استخدام می‌کند؟

کدام دانشگاه موثرترین محققان جهان را استخدام می‌کند؟

با اعلام موسسه " کلاریویت "( Clarivate) دانشگاه‌های آمریکایی‌ پراستنادترین محققان جهان را به استخدام خود درمی‌آورند.

به گزارش ایسنا به نقل از فوربز، در فهرست سالیانه‌ای که توسط این موسسه منتشر می‌شود، آمریکایی‌ها، تاثیرگذارترین و پراستنادترین محققان جهان را شناسایی می‌کنند و با بررسی این رتبه‌بندی می‌توان دریافت کرد که دانشگاه "هاروارد" رهبر تمام دانشگاه‌های جهان در استخدام این محققان پراستناد است.

در فهرست ۲۰۲۱ موسسه " کلاریویت" که به تازگی منتشر شده، حدود ۳ هزار و ۸۰۰ محقق پر استناد که در ۲۱ زمینه علوم و علوم اجتماعی فعالیت می‌کنند، مورد بررسی قرار گرفتند.

این فهرست بر دستاوردهای تحقیقاتی اخیر، تجزیه و تحلیل مقالات پر استناد در مجلات علمی و علوم اجتماعی نمایه شده در مجموعه " Web of Science Core" در یک دوره ۱۱ ساله تمرکز دارد.

موسسه " کلاریویت" هر ساله بیش از هزاران پژوهشگر را از سراسر جهان در ۲۱ حوزه موضوعی به عنوان پژوهشگر پراستناد شناسایی و نام آنها را منتشر می‌کند.

داده‌هایی که توسط این موسسه استفاده می‌شود، برای شناسایی محققان پراستناد استفاده می‌شود.

نتیجه این داده‌ها حاکی از آن است که آمریکا با دارا بودن ۲ هزار و ۶۲۲ پژوهشگر پراستناد، ۴۰ درصد از کل پژوهشگران پراستناد جهان را به خود اختصاص داده است.

این بررسی نشان می‌دهد چین در جایگاه دوم قرار دارد و ۹۳۴ محقق این کشور در این رتبه‌بندی قرار دارند. انگلیس با حضور ۴۹۲ محقق جایگاه سوم، استرالیا با ۳۳۲ محقق در جایگاه چهارم و پس از آن آلمان با ۳۳۱ محقق در جایگاه پنجم قرار دارند.

هلند با دارا بود ۲۰۷ محقق با توجه به جمعیت کل این کشور دستاوردی قابل قبول داشته و پس از آن کانادا با ۱۹۶ محقق، فرانسه یا ۱۴۶ محقق، اسپانیا با ۱۰۹ محقق و سوئیس با ۱۰۲ محقق در جایگاه‌های بعدی قرار دارند.

بر این اساس، دانشگاه هاروارد دارای بیشترین استناد پژوهشگران در میان تمام دانشگاه‌های جهان است و بیشترین محققان پراستناد را استخدام می کند.

نتایج این رتبه‌بندی به شرح ذیل است:

دانشگاه هاروارد(۲۱۴ محقق)

آکادمی علوم چین(۱۹۴ محقق)

دانشگاه استنفورد(۱۲۲ محقق)

موسسه ملی بهداشت (۹۳ محقق)

انجمن ماکس پلانک(۷۰ محقق)

موسسه فناوری ماساچوست(۶۴ محقق)

دانشگاه کالیفرنیا، برکلی(۶۲ محقق)

دانشگاه شینهوا(۵۸ محقق)

دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو(۵۶ محقق)

دانشگاه آکسفورد(۵۰ محقق)

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۹-۲۴ ۰۶:۵۸

دررشته های بالینی پزشکی و دندانپزشکی برای استخدام هیچ کاری به مقاله و استناد ندارند . در درجه اول باید فارغ التحصیل دانشگاههای رده بالای خودشان بوده و در نهایت هم امتحان نهایی بورد دیپلمات را پس از گذراندن چندین امتحان پایه و پیش نیاز پاس کنند. علی الخصوص در مورد کشور ایران که بیشتر نویسندگان در مقالات میهمانند و به هیچ وجه بسیاری از آنان خود توانایی نوشتن مقاله به زبان انگلیسی را ندارند. علی الخصوص نسل کنونی که نسبت به نسل قبل از انقلاب بدلیل اهمیت ندادن به آموزش زبان انگلیسی معلومات زبانشان افت چشمگیری کرده است وساده ترین جملات را خودشان نمیتوانند به انگلیسی بنویسند وواقعا نحوه تهیه مقالات آنها برای خارجیها به معمایی تبدیل شده است.