• یکشنبه / ۱۴ آذر ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1400091410542
  • خبرنگار : 50295

جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی با ایجاد اشتغال

جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی با ایجاد اشتغال

ایسنا/زنجان کارشناس حوزه توسعه طرح‌های ملی معاونت امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان گفت: فقر زمینه‌ساز آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی در جامعه است.

اکرم محبی در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با اشتغال جوانان، اظهار کرد: همه ما می‌دانیم که نبود اشتغال و بیکاری زمینه‌ساز فقر، آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی در جامعه است و طبق بیشتر پژوهش‌های انجام شده، میزان بیکاری با میزان آسیب‌های اجتماعی رابطه مستقیمی دارد.

وی افزود: فقر زمینه‌ساز آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی در جامعه است و اگر برای جوانان زمانی که در سن ازدواج و اشتغال هستند، اشتغال ایجاد نشود، بخش‌های دیگر زندگی آن‌ها مانند تشکیل خانواده و ازدواج نیز با مشکل مواجه خواهد شد.

این مسئول با بیان اینکه برای حل مشکل نبود اشتغال باید زمینه‌ها و بسترهای موجود را بررسی کنیم که با استفاده از آن‌ها به ایجاد اشتغال بپردازیم، تصریح کرد: وزارت ورزش و جوانان به صورت مستقیم متولی ایجاد اشتغال نیست ولی با توجه به مخاطبان آن که اکثراً جوانان هستند، در راستای فرهنگ‌سازی، زمینه‌سازی و توانمندسازی جوانان برای اشتغال و کارآفرینی اقداماتی را انجام می‌دهد.

محبی با بیان اینکه واحد توسعه طرح‌های ملی جوانان در معاونت امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان مباحث مربوطه با اشتغال و کارافرینی جوانان را انجام می‌دهد، ادامه داد: یکی از راه‌های ایجاد اشتغال شناخب ظرفیت‌ها و استعدادهای بومی هر منطقه‌ای است که شناسایی شود و با توجه به آن ها کارآفرینی ایجاد شود که در این راستا با استفاده از فراخوان طرح‌های فراگیر، جوانان طرح‌ها و ایده‌های خود را نه تنها در زمینه اشتغال، بلکه در رابطه با اوقات فراغت، ازدواج و مشارکت‌های اجتماعی ارائه می‌دهند و در صورت تایید هیئت داوران از طرح‌ها حمایت می‌شود.

این مسئول با اشاره به سمن یادآوران فرهنگ کهن ابهر که با ارائه طرح خود و حمایت های انجام شده توانستند برای ۱۰ نفر نیز اشتغال ایجاد کنند و موزه مردم‌شناسی و خانه اقوام‌را افتتاح کنند، عنوان کرد: برگزاری استارتاپ با مشارکت پارک علم و فناوری و جهاددانشگاهی استان که زمینه‌ساز اشتغال و کسب‌ و کارهای فناورانه بود، حمایت از ایجاد مرکز رشد شتاب‌دهی کسب‌ و کارهای فناورانه جوانان با مشارکت جهاددانشگاهی، مشاوره و هدایت شغلی و برگزاری دوره سرباز مهارت بخشی از اقدامات اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان در راستای اشتغال‌زایی جوانان است.

وی خاطرنشان کرد: اداره‌کل ورزش و جوانان استان با اعطای تسهیلات کارآفرینی برای حمایت از اشتغال و کارآفرینان جوان به صورت مستقیم نیز از اشتغال حمایت می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha