• جمعه / ۵ آذر ۱۴۰۰ / ۱۳:۰۷
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1400090503454
  • خبرنگار : 71607

راهی جدید برای مبارزه با کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲

راهی جدید برای مبارزه با کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲

محققان "دانشگاه اوپسالا" سوئد در مطالعه اخیرشان روشی که کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ توسط آن کنترل سلول‌های انسانی را به دست می‌گیرد را شناسایی کرده‌اند.

به گزارش ایسنا و به نقل از تی ای، در طول عفونت کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲  هر پروتئین ویروسی عملکردهای منحصر به فردی را انجام می‌دهد. این ویروس با فاکتورهای مختلف پروتئین سلولی میزبان تعامل دارد و این عمل امکان تکثیر ویروس را فراهم می‌کند.

دانشمندان این مطالعه خیلی سخت در تلاش بودند تا دریابند پروتئین‌های کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ به کدام پروتئین‌های انسانی متصل می‌شوند.

دانشمندان دانشگاه اوپسالا در مطالعه اخیرشان روش جدیدی را برای نقشه‌برداری از تعاملات در مقیاس بزرگ بین پروتئین‌های انسانی و پروتئین‌های ویروس کرونا توسعه داده و از آن استفاده کرده‌اند. روش آنها اطلاعات ارزشمند جدیدی را ارائه کرده است.

با استفاده از این اطلاعات، آنها نشان دادند که مسدود کردن یکی از این فعل و انفعالات، عفونت سلول‌های انسانی توسط کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ را مهار می‌کند.

محققان دانشگاه اوپسالا با همکاری دانشمندان دانشگاه کپنهاگ، برهمکنش بین پروتئین ویروسی و پروتئین انسانی را در یک سیستم پیچیده‌تر تایید کردند. این کار درک آنها از آنچه در سلول اتفاق می‌افتد( هنگامی که ویروس کنترل تعامل را به دست می‌گیرد) را افزایش داده است.

یافته‌های این مطالعه می‌تواند به توسعه عاملی که سبب مهار شدن کووید-۱۹ می‌شود، بیانجامد. علاوه بر فعل و انفعالات کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ که باعث  کووید-۱۹می شود، این روش همچنین می‌تواند برای تعیین بسیاری از تعاملات سایر پروتئین‌های ویروس کرونا مانند کروناویروس سندرم حاد تنفسی و کروناویروس مرس و کروناویروس‌های رایج‌تر استفاده شود. این یافته‌ها بینش گسترده‌ای را در مورد اینکه چگونه کروناویروس‌های مختلف به صورت متفاوتی عمل می‌کنند ، ارائه می‌دهد و می‌تواند به دانشمندان کمک کند تا به صورت بهتری برای مقابله با انواع جدید ویروس‌ها آماده شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha