• جمعه / ۵ آذر ۱۴۰۰ / ۰۳:۴۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1400090503290
  • خبرنگار : 71567

مدیر کل دانشجویی دانشگاه تهران:

شوراهای صنفی در دوران پساکرونا فعال تر شوند/رویکرد فعالیت شوراها بدون تغییر می‌ماند

شوراهای صنفی در دوران پساکرونا فعال تر شوند/رویکرد فعالیت شوراها بدون تغییر می‌ماند

مدیر کل دانشجویی دانشگاه تهران بر حضور فعالانه شوراهای صنفی واحدهای این دانشگاه تاکید کرد و گفت: انتظار ما این است که شوراهای صنفی پس از دو سال آموزش مجازی بسیار فعال تر از گذشته باشند.

دکتر سید احمد مدنی در گفت و گو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب با تاکید بر اینکه تغییر در رویکرد فعالیت های شوراهای صنفی و شرایط انتخابات این شوراها ایجاد نشده است، اظهار کرد: در حال حاضر انتخابات شوراهای صنفی دانشجویان دانشگاه تهران در برخی واحدهای دانشگاهی که حدنصاب لازم را کسب کرده باشند برگزار شده و هیچ تغییر در شرایط فعالیت و آیین نامه این شوراها ایجاد نشده است.

وی در ادامه با بیان اینکه تصریح کرد: انتخابات شورای صنفی برای ۵ واحد دانشگاهی در تاریخ ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۱ تا۱۹ به صورت الکترونیکی برگزار شد. همچنین بازه زمانی تبلیغات کاندیداها از روز چهارشنبه ۲۶ آبان ماه شروع شد و تا ۱۲ ساعت قبل از زمان برگزاری انتخابات ادامه داشت.

مدیر کل دانشجویی دانشگاه تهران با بیان اینکه امیدواریم تمامی واحدهای دانشگاه تا پایان سال دارای شوراهای صنفی دانشجویی شوند، خاطر نشان کرد: این موضوع بستگی به میزان استقبال دانشجویان برای اعلام حضور در شوراها و انتخابات شوراهای صنفی دارد . ما امیدواریم همه واحدها تا پایان سال هیچ واحد دانشگاهی بدون شورا نباشد.

دکتر مدنی یادآور شد:دانشجویانی که به هر دلیلی قادر به رأی دادن نبودند، می توانستند مشخصات خود (نام و نام خانوادگی- شماره دانشجویی و ایمیل دانشگاه "شناسه یکتا") را به نشانی senfi.stu@ut.ac.ir ارسال کنند. مشاهده "تأیید دریافت"، به منزله دریافت ایمیل دانشجویان بود.

مدیر کل دانشجویی دانشگاه تهران تاکید کرد: طبق ماده ۱۴ شیوه نامه اجرایی شوراهای صنفی دانشجویان دانشگاه‌های کشور، داوطلبان و طرفداران آنان به هیچ وجه مجاز به تبلیغ علیه داوطلبان دیگر نبوده و تنها می‌توانند شایستگی‌های خود یا داوطلب مورد نظرشان را مطرح نمایند و هرگونه هتک حرمت و حیثیت داوطلبان ممنوع بوده و با متخلفین طبق مقررات برخورد خواهد شد.

به گفته وی،‌طبق ماده ۱۰ شیوه نامه اجرایی، داوطلبین حداکثر تا ۱۲ ساعت قبل از اخذ رأی حق تبلیغات دارند. براساس تصمیمات اتخاذ شده، در شورای نظارت دانشگاه تهران تصویب شد که جهت افزایش میزان مشارکت دانشجویان در رای گیری، ساعت اخذ رای ضمن حفظ بازه زمانی شیوه نامه اجرایی از ساعت ۱۱ تا ۱۹ باشد. همچنین بر اساس شیوه نامه اجرایی این زمان حداکثر تا ۲ ساعت قابل تمدید خواهد بود.

مدیر کل دانشجویی دانشگاه تهران با بیان اینکه تاکید ترجیح ما این است شوراهای صنفی پس از دو سال آموزش مجازی بسیار فعال تر از گذشته باشند، گفت: با توجه به اینکه فعالیت های حضوری دانشگاه شروع می شود، بنابراین ترجیح ما این است که پس از دو سال آموزش مجازی،‌ شوراهای صنفی بسیار فعال تر از گذشته فعالیت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha