• چهارشنبه / ۳ آذر ۱۴۰۰ / ۱۷:۵۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1400090302656
  • خبرنگار : 50167

طی سال‌های اخیر رقم خورد؛

رشد چشم‌گیر حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان

رشد چشم‌گیر حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان

ایسنا/زنجان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: این دانشگاه طی سال‌های اخیر در حوزه پژوهش و فناوری رشد چشم‌گیری داشته است.

علیرضا شغلی بعد از ظهر امروز (۳ آذرماه) در نشست خبری که در سالن همایش‌های بین‌المللی روزبه برگزار شد، با بیان اینکه دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان طی سال‌های اخیر در حوزه پژوهش و فناوری رشد چشم‌گیری داشته است، اظهار کرد: در شاخص مقالات، نسبت مقاله به هیئت علمی این دانشگاه از ۶ صدم به ۱.۴ صدم افزایش پیدا کرده که با توجه به دشواری و پیچیدگی یک مقاله، این شاخص بسیار کلیدی است.

وی در رابطه با تعداد مقالات انگلیسی که در نمایه‌های معتبر دنیا نمایه می‌شود، افزود: از ۴۸۱ مقاله در سال گذشته به ۲۶۵۶ مقاله رسیدیم. در واقع ۸۲ درصد مقالات دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان طی چند سال اخیر منتشر شده که در این خصوص نیز بیش از ۵ برابر رشد کرده‌ایم.

این مسئول با اشاره به درصد انتشار مقالات دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان در مجلات معتبر دنیا (شاخص Q۱)، افزود: علی‌رغم تحریم و محدودیت‌های موجود، این رقم از ۲۴ به ۱۲۶ رسیده است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی استان در رابطه با مقالات بین‌المللی، تصریح کرد: مقالات بین‌المللی، مقالاتی است که با همکاری موسسات و دانشگاه‌های خارج از کشور و اساتید خارجی منتشر می‌شود که در این زمینه نیز از ۹ مقاله به ۱۱۸ مقاله افزایش یافته و شاخص رجوع به این مقالات که نشان‌دهنده کیفیت کارهای پژوهشی بوده، از ۱۹ به رقم ۶۱ رسیده است.

شغلی با بیان اینکه دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان توانسته است گرندها را تا ۶ میلیارد تومان از منابع خارج دانشگاه و سازمان‌های بین‌المللی افزایش دهد، گفت: این دانشگاه دارای شش مرکز تحقیقات بوده، یک مرکز رشد فناوری در حوزه دارو و سلامت داشته و یکی از ۱۰ پارک فناوری سلامت کشور را دارد که یکی از نقاط امید است.

رشد چشمگیر حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زنجان

جانشین رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان در امور اجتماعی نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه خیرین به صورت حقیقی و حقوقی در کنار این دانشگاه بودند و کمک شایانی به مقابله با کرونا کردند، اظهار کرد: حوزه امور اجتماعی ابزارهای بسیار خوبی دارد تا بتواند رسالت اجتماعی کردن سلامت را پیاده کند. گفتنی است از ارکان اجتماعی می‌توانیم به خانه‌های مشارکت نیز اشاره کنیم.

فرانک سقط‌چی‌ ضمن قدردانی از خیرین سلامت، خاطرنشان کرد: حوزه امور اجتماعی انتهای زنجیره ارتباط با جامعه بوده که دانشگاه می‌تواند از این طریق با جامعه ارتباط برقرار کند.

رشد چشمگیر حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زنجان

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه سامانه «تیتک» برای نظارت بر زنجیره تامین و مصرف دارو در داروخانه‌های استان زنجان از اواخر پارسال راه‌اندازی شده است، اظهار کرد: اکنون بالای ۹۰ درصد داروخانه‌ها در بخش‌های سرپایی و بستری از این سامانه استفاده می‌کنند که باعث نظارت هوشمندانه نیز شده است.

مریم نوبرانی با یادآوری اینکه سامانه تیتک برای تسهیل فرآیند صدور مجوزهای بهداشتی و شناسه‌گذاری کالاها راه‌اندازی شد، خاطرنشان کرد: اکنون ۱۲۶ داروخانه در استان فعال است که بیش از ۸۷۰ مورد بازرسی از آن انجام شده و میزان قاچاق در داروخانه‌ها نیز به کمتر از نیم درصد رسیده است‌.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha