• سه‌شنبه / ۲ آذر ۱۴۰۰ / ۱۱:۰۱
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1400090201200
  • خبرنگار : 50024

معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی البرز:

بیمارستان فردیس ۷۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است نه ۹۲ درصد

بیمارستان فردیس ۷۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است نه ۹۲ درصد

ایسنا/البرز معاون توسعه و منابع دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: تا کنون از محل اعتبارات دولتی، در حدود ۲۴۲ میلیارد تومان جهت پیشبرد عملیات اجرایی و احداث این بیمارستان هزینه شده است.

دکتر بهرام بنده یزدانی در گفت‌وگو با ایسنا با توضیح در خصوص پروژه بیمارستان فردیس اظهار کرد: ساخت این بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی در زمینی به مساحت ۲۷ هزار مترمربع از سال ۹۵ آغاز شده است.

وی با اشاره به اینکه تکمیل این بیمارستان از اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی است، توضیح داد: با توجه به اینکه فردیس با جمعیتی بالا فاقد بیمارستان است، تکمیل آن در اولویت کاری مسئولان قرار دارد تا بیماران این شهرستان برای طی فرایند درمانی ناچار به مراجعه به بیمارستان‌های کرج و ... نباشند.

 وی در ادامه با تاکید بر اینکه تمامی اعتبارات مالی این پروژه از منابع مالی دولتی و بودجه‌های عمومی کشور تخصیص پیدا کرده، افزود: بر این اساس در این پروژه کنترل نحوه هزینه کرد با هدف جلوگیری از اتلاف منابع مالی و دوباره کاری‌های احتمالی ضروری است.

وی همچنین به اخبار نادرست منتشر شده درخصوص رها شدن این پروژه به حال خود و آسیب‌ها و خسارات وارده به آن توضیح داد: تا روز تحویل موقت موضوع پیمان، پیمانکار مسئول حفظ و نگهداری کارهای انجام شده، مصالح و تجهیزات، ماشین‌آلات و ابزار، زمین‌ها، راه‌ها و تاسیسات است و نگهداری و حفاظت از این پروژه در مقابل عوامل جوی، سرقت، حریق و .. را به عهده دارد و در صورت بروز هرگونه مشکل، مسئول خسارات وارده است.

این مسئول گفت: متاسفانه پیمانکار  پروژه  بدون هر گونه ابلاغ و دستور توقف و تعطیلی از سوی دانشگاه  به بهانه عدم پرداخت صورت وضعیت موقت خود، عملیات اجرایی پروژه را تعطیل اعلام کرده بود که این موضوع مطابق ماده ۵۰ شرایط عمومی پیمان (خسارت تاخیر در کار) می تواند پیمانکار را مشمول پرداخت خسارات مالی کند.

بنده یزدانی گفت: در هیچ مقطعی از انجام کار، پیمانکار نمی‌تواند به بهانه بازبینی موارد فنی و کنترل صورت‌جلسات و مطابقت آن‌ها با هزینه‌های ادعا شده در صورت حساب های  خود  نسبت به توقف عملیات اجرایی اقدام کند و تعطیل اعلام شدن پروژه از سوی شرکت پیمانکار کاملا غیر قانونی و مغایر با مفاد دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌های اجرایی بوده که در این خصوص نیز دانشگاه علوم پزشکی البرز اخطارهای لازم را به ایشان ابلاغ کرده است.

معاون توسعه و منابع دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: تا کنون از محل اعتبارات دولتی، در حدود ۲۴۲ میلیارد تومان جهت پیشبرد عملیات اجرایی و احداث این بیمارستان هزینه شده است.

وی ادامه داد: علاوه براین، جهت تسریع در روند احداث و تکمیل بیمارستان و جلوگیری از بروز هرگونه اختلال، در حدود ۱۵ میلیارد تومان نیز از محل درآمد اختصاصی دانشگاه هزینه شده، بنابراین مبالغ ادعا شده پیمانکار در خصوص هزینه‌های صرف شده در پروژه مذکور کذب محض است.

وی اضافه کرد: در بخشی از صحبت‌های نماینده شرکت پیمانکار ادعا شده که پروژه ۹۲ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و با صرف هزینه اندکی به بهره برداری می رسد، این در حالی است که مطابق نظرات کارشناسان پروژه که با بررسی‌های میدانی نیز قابل رویت است، این بیمارستان حدود ۷۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تکمیل صحیح پروژه منوط به همت دستگاه‌های نظارتی و کارفرما در جهت پیشبرد هرچه صحیح تر پروژه و کنترل عدم اتلاف منابع مالی و هزینه‌های دوباره کاری است.

بنده یزدانی تاکید کرد: متاسفانه پیمانکار بدون اتمام تعهدات قراردادهای پیشین خود (تهیه نقشه‌های ازبیلت جهت بررسی تعهدات قراردادی انجام شده) وارد قرارداد چهارم شده و اقدام به توقف کار کرده است.

معاون توسعه و منابع دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت:  مشاور پروژه نیز مطابق ماده ۳۷ شرایط عمومی پیمان در خصوص پرداخت‌ها، درخواست مستندات لازم از جمله دستورکارها و صورت‌جلسات جهت اندازه‌گیری مقدار مصالح و تجهیزات را جهت محاسبه هر چه درست تر صورت‌وضعیت نموده و پیمانکار باید علاوه بر پیشرفت پروژه مطابق تعهدات قراردادی خود، نسبت به تکمیل و ارائه مستندات مطابق شرایط عمومی پیمان در چهارچوب طرح‌های عمرانی اقدام کند تا با شفاف شدن هر چه بهتر هزینه‌های درخواست شده ایشان مطابق مستندات مورد تحویل، همچنین نسبت به کنترل فنی موارد اجرا شده جهت بهره برداری هرچه بهتر پروژه اقدام شود.

وی افزود: بدیهی است رقم ادعا شده هر پیمانکار در صورت وضعیت‌ها باید توسط دستگاه‌های نظارتی از جمله مشاور و نمایندگان کارفرما بررسی و با مستندات مطابقت داده شود  و الزاما هر مبلغ ادعایی پیمانکار دلیل بر محق بودن مبلغ بدهی نیست.

معاون توسعه دانشگاه در پایان تصریح کرد:  با توجه به اینکه این پروژه از اهمیت زیادی برای مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و مردم منطقه برخوردار است، تا کنون جلسات و مذاکرات متعددی با مسئولان و مدیران شهرستان و استان و شرکت مشاور مهندسی پروژه  و همین طور مدیران شرکت پیمانکار برگزار شده است تا انشاءالله با رفع ابهامات و موضوعات مطرح شده ، شاهد راه اندازی و افتتاح بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی فردیس در موعد مقرر باشیم و انشاءالله خدمت رسانی مناسب و درخور شأن مردم شریف منطقه انجام پذیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha