• چهارشنبه / ۲۶ آبان ۱۴۰۰ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1400082620480
  • خبرنگار : 71282

در گفت‌وگو با ایسنا مطرح شد

همه منتظر تصمیم دولت درباره بازار مسکن هستند

همه منتظر تصمیم دولت درباره بازار مسکن هستند

نایب رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی می‌گوید در حالی که کارگران ساختمانی بیشترین قشری بودند که از بحران کرونا آسیب دیدند و اشتغال آنها دچار وقفه شد اما کمترین حمایت را به لحاظ مالی و بیمه بیکاری دریافت کردند. او با بیان اینکه ۹۰ درصد کارگران ساختمانی مستاجرند، بر لزوم فراهم کردن امکان ثبت‌نام کارگران ساختمانی در طرح‌ های مسکن تاکید کرد.

هادی ساداتی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در دوران کرونا به دلیل توقف ساخت و سازها و پروژه‌های عمرانی، فعالیت کارگران ساختمانی با وقفه مواجه شد و تا ماه‌ها کرونا بر زندگی و معیشت و اشتغال کارگران ساختمانی تاثیر گذاشت.  

وی ادامه داد: متاسفانه کارگران ساختمانی جزو محروم‌ترین اقشار جامعه به شمار می‌روند که نه تنها امنیت شغلی بلکه امنیت اجتماعی هم ندارند و تمام سختی‌ها را به جان می خرند و تنها امیدشان همان بیمه‌ای است که دارند ولی هر از گاهی به بهانه‌های مختلف و عناوینی مثل کسری منابع یا مصارف دیگر، آنها از بیمه تامین اجتماعی محروم می‌شوند.

۹۰ درصد کارگران ساختمانی مستاجرند

نایب رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی با بیان اینکه ۹۰ درصد کارگران ساختمانی مستاجر هستند، افزود: کارگران ساختمانی در طرح‌هایی مثل مسکن ملی یا جهش مسکن که برای مسکن و خانه دار شدن مردم پیش بینی شده نمی توانند ثبت نام کنند یا در ارتباط با قوانین مصوب و دستورالعمل‌هایی که صادر می‌شود نمی‌توانند درخواست مسکن بدهند، در حالی که بیش از ۹۰ درصد آنها مستاجرند.

ساداتی با اشاره به مساعد نبودن شرایط ساخت و ساز در کشور گفت: در حال حاضر بیشتر سرمایه‌ها و عموم ساخت و سازها متوقف است و همه منتظرند ببینند که این دولت چه تصمیمی درباره بازار مسکن خواهد گرفت. امیدواریم که اتفاقات خوبی در بحث مسکن به ویژه برای کارگران ساختمانی بیفتد.

نایب رئیس کانون انجمن های صنفی کارگران ساختمانی درباره هدفگذاری ایجاد اشتغال میلیونی در کشور و فعال کردن بخش مسکن توسط دولت هم، گفت: معتقدم که اکنون با شرایط خاصی به لحاظ بازار کار و اشتغال روبه‌رو هستیم و آنچه که دولت از اشتغال میلیونی مدنظر دارد بیشتر در بحث اشتغال خانگی، کسب و کارهای کوچک و صنایع دستی متمرکز است.

رونق مشاغل با فعال کردن بخش مسکن 

وی با بیان اینکه برنامه اشتغالی دولت کمتر به حوزه ساخت و ساز ورود خواهد کرد، ‌گفت: در ارتباط با صنعت ساختمان بعید می دانم که بحث خاصی باشد الا اینکه دولت اعلام کرده قرار است سالانه یک میلیون واحد مسکونی ساخته و تحویل بدهد؛ البته اگر دولت در برنامه اشتغال میلیونی خود بخش مسکن را فعال کند، از این طریق رشته شغل‌های زیادی رونق می گیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۱۰:۲۱

سلام، ما سی ساله که منتظریم، نزدیک به سی ساله مستاجریم، ما کارمندان بازنشسته جهاد کشاورزی نزدیک به سی سال پیش از جهاد کشاورزی تعاونی مسکن، به امید خانه دار شدن زمین مسکونی خریدیم، به امید خانه دار شدن، به ماهم مجوز بدهید بسازیم، عمرمون تمام شد، فرزندانمون بزرگ شدن اما ما هنوز مستاجریم