جشنواره فجر

  • دوشنبه / ۱۰ آبان ۱۴۰۰ / ۱۳:۵۲
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1400081007355
  • خبرنگار : 71647

مروری بر صفحات روزنامه های جهان

تنشی که اطراف یک عکس خانوادگی حس می شد!

تنشی که اطراف یک عکس خانوادگی حس می شد!

یک روزنامه انگلیسی، امروز درباره خرابی‌هایی که ترامپ در دوره ریاست جمهوری‌اش به بار آورده و تلاش بایدن برای جبران این خرابی‌ها نوشته‌ است.

به گزارش ایسنا، آلبرت کوچویی ـ گوینده پیشکسوت رادیو ـ در شرح مهمترین اخبار دوشنبه ـ دهم آبان ماه ـ می نویسد:


جانسون فقط حرف زد و بس!

تنشی که اطراف یک عکس خانوادگی حس می شد!

له رپوبلیکا روزنامه ایتالیایی نوشت: به هنگامی که رهبران کشورهای «جی بیست» برای عکس دست جمعی یا به گفته انگلیسی ها، عکس خانوادگی گردهم آمدند، تنش در فضا حس می شد! آن چه فرانسه و استرالیا بر پا کردند.
تحلیلگر گاردین می نویسد: جانسون، حرف زد و بس. اما آیا او می تواند همایش را به یک پیمان اقلیمی بکشاند؟ همایش تغییرات اقلیمی، در جزیره گلاسکو آزمونی است برای سنجش امکان دستیابی به یک پیمان و البته برتر از آن پایبندی به آن.

خرابی های ترامپ

تنشی که اطراف یک عکس خانوادگی حس می شد!


دیلی میل روزنامه انگلیسی نوشت: بایدن می‌کوشد، همه خرابی هایی که ترامپ، در بده بستان های جهانی به بار آورده بود، یک به یک، آن ها را سامان ببخشد. اگر بتواند؛ برای مثال توافق بر سر عوارض گمرکی ای است که ترامپ بر واردات فولاد و آلومینیوم از انگلیس بسته بود و حالا نوبت آشتی کنان است.  

نگرانی نخست وزیر ژاپن

تنشی که اطراف یک عکس خانوادگی حس می شد!


روزنامه ژاپنی یومیوری نوشت: حزب حاکم، می کوشد تا به هر ترفندی اکثریت چهارصد و شصت و پنج کرسی مجلس ژاپن را صاحب شود؛ اکثریت مطلق. هفت دهه است که حزب لیبرال دموکراتیک، بدون وقفه در انتخابات ژاپن پیروز است. فومید کیشیدا، نخست وزیر تازه، نگران آسیب دیدن حزب اش در این انتخابات است.

سیاست بلندپروازانه انگلیس

تنشی که اطراف یک عکس خانوادگی حس می شد!

ال موندو در اسپانیا نوشت: آنان که سخنان «ریشی سوناک» وزیر دارایی انگلیس را پیش تر شنیده بودند و دلنگران نماندند که موضوع تغییرات اقلیمی، نه به لحاظ اقتصادی و نه هستی آن، فوریتی نیست، حالا باید انگشت حیرت به دندان بگیرند. سیاست انگلیس برای رساندن گازهای آسیب‌رسان به زمین به صفر، بلندپروازانه است. وزیر، سی و پنج دقیقه درباره بودجه اش حرف زد، بی آن که اشاره‌ای به اقلیم و تغییرات آن داشته باشد. ده بار از نوشیدنی‌ها گفت و یک بار هم عنوان تغییرات اقلیمی را به کار نبرد، جز آن که یک بار از به صفر رساندن گازها بگوید.

در حاشیه خبرهای امروز آمده است:
 

چرا کاهش وزن سخت است؟

تنشی که اطراف یک عکس خانوادگی حس می شد!


بسوزان، سوزان. دیوید کاکس با این عنوان در روزنامه گاردین، از دانش تازه درباره سوخت و ساز بدن انسان می نویسد. کاهش وزن، سخت است و سخت تر از آن حفظ آن است. سوزان رابرتز مدیر آزمایشگاه نیروی ساخت و ساز در ماساچوست می‌گوید، متخصصان چاقی در سراسر جهان، دریافته اند بیش تر کسانی که با رژیم غذایی، دست به کاهش وزن خود می زنند پس از ترک آن، شاهد بازگشت هر آن چه را از دست داده ان،د می شوند. اکنون دانشمندان دریافته اند که عامل مهم آن، سوخت و ساز بدن است. مجموعه ای از واکنش های شیمیایی در درون سلول‌های بدن مان، که راه بازگشت وزن را هموار می کند. کالری هایی که از دست می‌دهیم یا به دست می‌آوریم و واکنش هایی  که در خون، مغز و ماهیچه ها، رخ می دهند. این است که حفظ وزن، سخت تر می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha