• دوشنبه / ۳ آبان ۱۴۰۰ / ۱۳:۴۹
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1400080301732
  • خبرنگار : 71452

سرپرست پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی عنوان کرد:

آغاز اجرای فاز اول غربالگری بانوان جهاد دانشگاهی

آغاز اجرای فاز اول غربالگری بانوان جهاد دانشگاهی

نخستین فاز غربالگری بانوان جهاد دانشگاهی در راستای فعالیت‌های «پویش سراسری سرطان معتمد» در ماه اکتبر ماه جهانی ارتقاء بانوان در زمینه سرطان پستان آغاز شد.

به گزارش ایسنا، دکتر رامین صرامی فروشانی سرپرست پژوهشکده، با اعلام این خبر گفت: به منظور شناسایی زودهنگام و پیشگیری از سرطان پستان و در راستای برنامه های آموزشی، ترویجی و غربالگری رایگان پویش سراسری سرطان معتمد، فاز اول غربالگری به صورت معاینه بانوان شاغل جهاددانشگاهی از امروز سوم آبان ماه در دفتر مرکزی جهادانشگاهی آغاز شده و مقرر است به صورت منظم در سایر واحدها و سازمان های جهاددانشگاهی نیز اجرا شود.

دکتر صرامی با اشاره لزوم غربالگری در بانوان با توجه به افزایش آمار مبتلایان به سرطان پستان  به عنوان ضایع ترین سرطان در کشور، تاکید کرد: طبق آمار رسمی ثبت شده در اداره ثبت سرطان درکشور در سال ۱۳۹۶، بیش از ۱۷ هزار مورد جدید سرطان پستان سالانه در کشور ثبت شده است که روندی رو به تزاید داشته و حدود ۱۳ درصد کل سرطان های ثبت شده مربوط به سرطان پستان است که البته این سرطان تنها مربوط به بانوان نبوده بلکه در بیش از یک درصد مردان نیز تشخیص داده می شوند واین مسئله می تواند احتمالی بر جنبه های ژنتیکی آن باشد. 

لذا با توجه به آمار یاد شده و روند رو افزایش آمار مبتلایان به سرطان پستان طبق اعلام وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، غربالگری و تشخیص به موقع از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی استقبال بانوان را در اجرای این طرح را موثر بر ادامه و استمرار آن ارزیابی کرد و افزود: باتوجه به استقبال همکاران محترم جهاددانشگاهی و نظر به همکاری و حمایت ارزشمند و موثر معاونت محترم پشتیبانی و اداره منابع انسانی دفتر مرکزی جهاددانشگاهی امیدوارم فاز اول طرح غربالگری در مدت زمان کمی در سایر مراکز، سازمان ها و واحدهای جهاددانشگاهی نیز انجام شده و فاز دوم شامل معاینات تکمیلی و آزمایشات لازم از جمله ماموگرافی و سونوگرافی بانوان نیز به صورت اختصاصی برای همکاران جهادگر در پلی کلینیک فوق تخصصی بیماری های پستان پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی اجرا شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی، دکتر صرامی تصریح کرد: تشخیص به موقع سرطان پستان ضمن انجام درمان موثرو کاهش قابل توجه آمار مرگ و میر ناشی از این بیماری، از تحمیل هزینه های درمانی بر خانواده و نظام سلامت جلوگیری می کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha