• یکشنبه / ۲۵ مهر ۱۴۰۰ / ۰۹:۲۴
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1400072517310
  • منبع : جمعیت هلال احمر

تداوم واردات واکسن از سوی هلال‌احمر/۶ میلیون دُز سینوفارم وارد کشور شد

تداوم واردات واکسن از سوی هلال‌احمر/۶ میلیون دُز سینوفارم وارد کشور شد
عکس خبر آرشیوی است.

بیست‌وهفتمین محموله واکسن کرونا تهیه شده از سوی جمعیت هلال‌احمر حاوی ۶ میلیون دُز واکسن، امروز یکشنبه؛ بیست و پنجم مهرماه در فرودگاه امام خمینی (ره) به وزارت بهداشت تحویل داده شد.

به گزارش ایسنا، دکتر کریم همتی _ رئیس جمعیت هلال احمر گفت: نظم به‌وجود آمده برای تداوم واردات واکسن حاصل همکاری چندجانبه دستگاه‌های مسئول در این حوزه در کنار نظارت و تدبیر مثمرثمر معاون اول رئیس جمهور است که موجب شد در یک هفته‌ گذشته جمعیت هلال‌احمر ۴ محموله به میزان ۲۴ میلیون دُز واکسن کرونا وارد کشور کند.

وی افزود: جمعیت هلال‌احمر در مجموع از اردیبهشت ماه تاکنون، ۷۶ میلیون و ۳۹۰ هزار دُز واکسن کرونا از نوع سینوفارم به کشور وارد کرده است.

همتی با بیان اینکه تاکنون ۷۵ درصد مردم کشور در برابر ویروس واکسینه شده‌اند گفت: طبق گفته‌ وزیر بهداشت، خوشبختانه یک اجماع خوبی بین مسئولین عالی کشور برای تهیه واکسن و گسترش واکسیناسیون به وجود آمده است که با ادامه‌ این روند می‌توانیم به زودی صد در صد جامعه را واکسینه کنیم.

رئیس جمعیت هلال احمر در پایان به مردم توصیه کرد که هرچه زودتر واکسیناسیون را انجام دهند چراکه طبق اعلام ستاد ملی کرونا پیک ششم در راه است و الان با توجه به فراهم شدن امکان واکسیناسیون سیار، خودرویی و شبانه روزی بهترین فرصت است تا در سراسر کشور همه هموطنان واکسینه شده و پیک ششم کرونا را با کمترین میزان ابتلا بگذرانیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha