مصطفی زبردست، در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: نگرش دامپزشکی نسبت به سرمایه دامی و فرآوردههای خام دامی نسبت به سنوات گذشته عوض شده است.
وی ادامه داد: الان شرایط به نحوی است که چنانچه تولید داشته باشیم و این تولید قابلیت صادرات را نداشته باشد، پایدار نخواهد بود.
این مسئول ادامه داد: الان سازمان دامپزشکی کشور و به تبع دامپزشکی لرستان با زحمات همکاران توانسته اعتماد سازمان بهداشت جهانی دام را بگیرد.
زبردست عنوان کرد: در حال حاضر فرآوردههای خام دامی که در داخل استان تولید میشوند. بعضاً نهادهها و خوراک دامی که در بحث آبزیان تولید می شود این پتانسیل را دارد که به خیلی از کشورهای آسیایی و حتی جنوب شرق آسیا صادرات داشته باشد.
مدیرکل دامپزشکی لرستان بیان کرد: ما در شش ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۱۴۴ تُن پای مرغ را به چین، ویتنام و هُنککُنگ صادر کردیم.
وی ادامه داد: در بحث خوراک آبزیان گرمآبی نزدیک به ۷۱۰ تُن از استان با فراهم کردن الزامات بهداشتی کشورهای مقصد به عراق و افغانستان و همچنین ۵۰ تُن شیرخُشک تولیدی استان به کشور سوریه صادر شده است.
زبردست افزود: دنبال صادرات دارو از دو شرکت عمده داروساز داخل استان هستیم که کل مراحل داروسازی آنها در داخل انجام میشود تا بتوانیم صادرات داروهای دامی را به کشورهای همسایه داشته باشیم.
مدیرکل دامپزشکی لرستان تصریح کرد: بیشتر کار ما بهداشتی است و وارد مباحث ریالی و ارزی نمیشویم و در بحث امنیت دامپزشکی در حوزه بینالملل و روابط بینالملل بوده که نیاز است نسبت به گذشته تقویت شوند و اطلاعات علمی و شرایط سختافزاری ما به روز شود که بتوان از این پتانسیل که برای استان فراهم شده یک بازار هدف در کشورهای همسایه داشته باشیم.
انتهای پیام
نظرات