محمدعلی محمدی در کمیته برنامه ریزی شهرستان همدان گفت: تا کنون موافتنامه ۹۲ درصد اعتبارات مصوب شهرستان همدان مبادله شده است و هیچ توجیهی از سوی دستگاه های اجرایی برای عدم تبادل موافقتنامه تا این مقطع، پذیرفتنی نیست.
محمدی تصریح کرد: ۱۳۱ میلیارد تومان اعتبار توزیع شده در جلسه قبلی کمیته برنامه ریزی شهرستان همدان در سال جاری هم اکنون با ابلاغ سایر اعتبارات به ۲۴۶ میلیارد تومان افزایش یافته است که برابر اولویتهای قانونی تعیین شده و بررسی کارشناسی، به طرحهای مشخصی اختصاص پیدا خواهد کرد.
وی ادامه داد: اعتبارات اضافه شده شامل ۱۹ میلیارد تومان اعتبار از محل ارزش افزوده، یک و نیم میلیارد تومان اعتبار ویژه توسعه زیربناهای روستایی، دو میلیارد تومان اعتبار ویژه تکمیل مراکز فرهنگی، ۶۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبارات بند «و» تبصره ۵ و ۱۵ میلیارد تومان اعتبارات در اختیار نمایندگان مردم در مجلس، است.
فرماندار همدان با بیان اینکه به برخی از طرحهای شهرستان که ماهیت استانی دارد باید از منابع استانی تخصیص اعتبار کند، گفت: تاکنون برای اعتبارات استانی آب و راه، ۷۲ درصد و برای اعتبارات متوازن ۲۰ درصد تخصیص، ابلاغ شده است.
محمدی با تاکید بر عدم اکتفای مدیران به اعتبارات محدود شهرستان، مطرح کرد: دستگاههای اجرایی باید با پیگیری لازم جهت پیشبرد پروژه ها،طرح ها و برنامههای شهرستان، در جذب اعتبارات ملی کوشا باشند و این موضوع از جمله مهمترین معیارهای ارزیابی مدیران است.
وی با اشاره به برخی از مشکلات شهرستان در بخش آب، کشاورزی و بهسازی روستاها بیان کرد: اینکه به واسطه خوب جلوه دادن عملکرد، شاخصها را مطلوب نشان دهیم کار درستی نیست و مدیران باید با برنامه محوری و بازدید مکرر وضعیت حوزه مدیریتی خویش ضمن مستند سازی گزارش هایی مبتنی بر واقعیت تهیه و منعکس کنند.
فرماندار همدان ادامه داد: برخی از راههای ما قتلگاه است و در طول سال، چند خانواده، عزیزان و نان آوران خود را در این راهها از دست می دهند که در چنین شرایطی روکش آسفالت کفایت نمیکند و ضروری است نسبت به رفع مسیرهای حادثه خیز و استاندارد سازی راهها دغدغه بیشتری داشته باشیم.
محمدی یادآور شد: موزه هنرهای معاصر، موزه منطقهای غرب کشور، زورخانه بین المللی همدان، کنارگذر غربی همدان، موزه پیاده راه میدان امام، اتصال راه آهن همدان به ملایر، بیمارستان اکباتان، شهرک بوعلی دو بنکدار و سایت جدید نمایشگاه بین المللی همدان از جمله پروژهای مهم در دست اجراست.
وی با اشاره به بهرهگیری از چاههای اجارهای و انتقال روان آبها در فصل غیر زراعی جهت تامین آب شرب شهر همدان، ادامه داد: میلیاردها تومان اعتبار صرف تامین منابع آب پایدار برای همدان شده است اما همچنان در این خصوص مشکل داریم که این موضوع باید به سرانجام برسد.
فرماندار همدان با تاکید بر ضرورت اصلاح الگوی کشت و بازنگری در صنایعی که آب زیادی نیاز دارند گفت: ضمن توجیه کردن بدنه کارشناسی در دستگاههای اجرایی باید موانع را از پیش پای سرمایه گذاران و توسعه کشتهای گلخانه ای برداریم.
وی درپایان حاطرنشان کرد: توزیع اعتبارات شهرستان و اعتبارات تکمیلی با اخذ نظرات پیشنهادی از نمایندگان محترم مردم همدان در مجلس شورای اسلامی انجام میشود و فقط اولویتهای قانونی بودجه و نیازهای شهرستان در این راستا مدنظر قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام
نظرات