• شنبه / ۱۷ مهر ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۹
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1400071711088
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

غنابخشی کتب درسی با آموزه‌های بومی دفاع مقدس

غنابخشی کتب درسی با آموزه‌های بومی دفاع مقدس

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مسئول اسناد و تحقیقات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سازمان تالیف کتب درسی با بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در ارتباط است، گفت: یکسری از مباحث به‌صورت ملی دنبال می‌شود، اما بومی‌سازی مطالب دفاع مقدس در استان در دستور کار قرار گرفته و در این راستا غناسازی کتب درسی با آموزه‌های بومی دفاع مقدس در حال انجام است.

ابراهیم رحیمی در خصوص انتشار آموزه‌های دفاع مقدس در کتب درسی، اظهار کرد: نمی‌توان به‌صورت قطعی حذف مطالب مذهبی از کتب درسی را تایید کرد، اگر مطالب مذهبی از کتب درسی حذف شده‌اند، حتما جایگزینی برای آن با محتوای مشابه یا کامل‌تر صورت گرفته است.

مسئول اسناد و تحقیقات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در حوزه دفاع مقدس یک محتوای کلی به‌صورت کشوری دریافت می‌شود، افزود: یکسری از مباحث به‌صورت ملی دنبال می‌شود و اقدامی که به‌صورت استانی انجام شده، بومی‌سازی مطالب دفاع مقدس است، مثلا در کتاب کلاس پنجم، رشادت و مجاهدت شهید دریاقلی سورانی متولد روستای یانچشمه و ناجی آبادان از شهدای شاخص استان بیان شده و دیگر مطالب درخصوص شهدایی مانند شهید خرازی و شهید همت در کتب گنجانده شده است.

وی با بیان اینکه جغرافیای وقایع نیز به کلیت نقش چهارمحال و بختیاری در هشت سال دفاع مقدس می‌پردازد، تصریح کرد: در کتاب جغرافیا، حضور استان در جنگ تحمیلی، میزان حضور، شهدای شاخص، کمک‌های مردمی تیپ ۴۴ قمر بنی هاشم (ع) استان نیز توصیف شده و در بخش غنابخشی نیز الگوهایی مانند ظفر خالدی به‌عنوان جوان‌ترین شهید کشور و حاضر در عملیات رمضان در این کتاب گنجانده شده  و در حوزه‌هایی مانند ماجرای هفت تیر، الگوهای استانی این ماجرا از استان مانند شهید رحمن استکی به‌عنوان الگوهای تاثیرگذار یادآوری شده است.

رحیمی ادامه داد: سازمان تالیف کتب درسی با بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در ارتباط است و محتوای دریافتی به قلم تحریر نگاشته می‌شود، پژوهشی با این بررسی که درس چندم از کدام کتاب مقطع تحصیلی به چه آموزه‌ای از جنگ تحمیلی پرداخته، صورت گرفته و مبانی کلی در حوزه دفاع مقدس برای کتب درسی تعریف شده است.

مسئول اسناد و تحقیقات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس چهارمحال و بختیاری گفت: پژوهشی باید در خصوص فاصله‌گیری مردم از آموزه‌های دفاع مقدس صورت بگیرد و نمی‌توان به‌صورت قطعی در این خصوص اظهار نظر کرد، در حال حاضر و در مقایسه با سال‌های گذشته، مردم کشور اطلاعات بیشتر و جامع‌تری از حوزه دفاع مقدس دارند، به‌عنوان نمونه باید تاثیرگذاری غواص‌های دست‌بسته را در فضای جامعه و آثار هنری خاطرنشان کرد.

وی در پایان یادآور شد: ناملایمت‌های سیاسی و شیوه عملکرد برخی از مسئولان نباید اصل دفاع مقدس را تحت تاثیر خود قرار دهد، کشور در بستری ایمن در حال زندگی است و این مهم مدیون خون ریخته شده شهدا و رشادت‌های آنان است تا امنیت رخ دهد تا وجبی از خاک کشور تقدیم بیگانگان نشود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha