• چهارشنبه / ۲۱ آذر ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403092115513
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

بیش از ۵۰ پژوهشگر برگزیده چهارمحال‌وبختیاری تجلیل شدند

بیش از ۵۰ پژوهشگر برگزیده چهارمحال‌وبختیاری تجلیل شدند

ایسنا/چهارمحال و بختیاری آیین اختتامیه هفته پژوهش و فناوری و بیست و پنجمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد برگزار و بالغ بر ۵۰ پژوهشگر از مجموعه‌های علمی آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و مؤسسات دانش‌بنیان و ... تجلیل شدند.

یاسر پیرعلی، رئیس دانشگاه شهرکرد امروز ۲۱ آذرماه در این آیین اظهار کرد: علم، قدرت‌آفرین است و این روزها بر همه ثابت شده که چه وضعیتی بر دنیا حاکم شده و مشاهده می‌شود کشورهایی که قدرتمند هستند به راحتی با نادیده گرفتن قوانین بین‌الملل به هر جنایتی دست می‌زنند.

وی با بیان اینکه برنامه هفتم توسعه به عنوان یک سند بالادستی مورد وفاق همه و مورد تأکید دولت است، افزود: در حوزه علم و فناوری این سند آمده شده که ۲۰ دانشگاه باید در بین ۵۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار گیرند، رتبه علمی کشور باید حداقل ۱۴ باشد و همچنین، قراردادهای پژوهشی به میزان ۲۰ درصد افزایش یابد.

پیرعلی تصریح کرد: رشد مهارت‌های دیجیتال کشور از دیگر چشم‌اندازهای سند هفتم توسعه در حوزه پژوهشی بوده و ۴۰ درصد آموزش‌های حرفه‌ای و مهارتی نیز باید توسط دانشگاه‌ها ارائه شود، لذا رسالت دانشگاه باید کارآفرینی و مهارت‌افزایی باشد، همچنین فناوری‌های نوظهور از جمله هوش صنوعی از دیگر افق‌های مورد نظر در این سند است که در این راستا، مرکز هوش مصنوعی دانشگاه شهرکرد ماه گذشته به بهره‌برداری رسید و توفیقات خوبی در این حوزه داشتیم.

وی اختصاص ۱۰ درصد تولید ناخالص ملی به اقتصاد دیجیتال را نیز یادآور شد و افزود: این افق‌ها با وعده محقق نمی‌شوند بلکه نیاز به برنامه‌ریزی و اقدام دارد و حتماً باید این فعالیت‌ها را در دستور کار قرار دهیم، قرارگیری در رتبه اول منطقه در افق ۱۴۰۴ از دیگر چشم‌اندازهاست که متأسفانه عقب هستیم و ترکیه و عربستان در این حوزه پیش می‌روند، اگرچه علم و فناوری عربستان بیشتر اجاره‌ای بوده و از دیگر کشورها خریداری می‌شود.

رئیس دانشگاه شهرکرد ضرورت حمایت از مجموعه‌های علمی را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: مجموعه‌هایی‌ که نیاز به دانشگاه را درک و دست تعامل به سمت دانشگاه دراز کنند رو به افزایش است، مثلاً صنایع دفاعی نیاز به دانشگاه و هم‌افزایی با آن را به خوبی عملیاتی ساخته که وعده صادق یک و دو یا فناوری پهبادها و موشک‌های دوربرد مؤید این موضوع است.

پیرعلی با تأکید بر اینکه دانشگاه همواره جامعه‌محور است، تصریح کرد: ما اگر مشکل را در دانشگاه حل نکنیم نباید انتظار داشت که این مشکلات در جامعه حل شوند لذا با شعار، نمی‌توان کاری انجام داد و خوشبختانه طرح‌های مختلفی خاصه در حوزه علوم انسانی و اجتماعی در موضوعات ۱۷ گانه ذیل معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری توسط اساتید و پژوهشگران دانشگاه شهرکرد در دست اجراست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha