محمود بنانژاد با اشاره به اهمیت موضوع ضایعات درصنوف اظهار داشت: کمتر از یک سال پیش با سه اتحادیه مرتبط با موضوع ضایعات شامل اتحادیه آهن و پروفیل، تولید پلاستیک و صنعت چاپ جلسات متعددی برگزارشد که این روند منجر به صدور کد آیسیک مرتبط در رسته ضایعات شد.
وی در ادامه افزود: در گام بعدی الحاقیهای با اعمال نظرات دستگاههای متولی نظیر اداره بهداشت،محیط زیست و شهرداری در جلسات تخصصی و کارشناسی به آیین نامه داخلی اتحادیهها افزوده شد که در حال انجام سیر مراحل قانونی خود برای اجرا است.
رئیس اتاق اصناف مشهد خاطر نشان کرد: بازرسی و پایش انبارهای ضایعات همزمان توسط بازرسان اتاق و اتحادیه های مرتبط به صورت همه روزه و فشرده به جریان افتاد به طوری که در این مدت کوتاه بالغ بر ۳۰۰ انبار از ۹۰۰ انباری که شهرداری طی فهرستی در اختیار اتاق قرار داده بود، بازرسی شد.
بنانژاد بیان کرد: از ۳۰۰ انبار بازرسی شده، تعداد ۱۷۱ مورد منجر به صدور اخطار، ۷۴ مورد عدم شناسایی، ۴۱ مورد جمع آوری، پلمب و تغییر رسته و ۳۳ مورد پروانه دار بودند.
وی ادامه داد: در مجموع از ابتداء صدور کد آیسیک برای این رسته، ۸۸۶ مورد بازرسی، ۵۰۳ مورد صدور اخطار، ۴۲۹ مورد صدور پروانه و ۸۶ مورد نیز برای تشکیل پرونده اقدام شده است.
رئیس اتاق مشهد با تاکید بر همکاریهای بیشتر سازمانهای مورد نظر در امر ضایعات با اتاق اصناف اظهار داشت: انتظار این است که دستگاههای مختلف تعامل و همکاری بیشتری با اتاق و اتحادیه ها داشته باشند تا ساماندهی انبارهای ضایعات که چندین سال است به معضل بزرگی در سطح شهر تبدیل شده است، به سرانجام مطلوبی برسد.
به گزارش روابط عمومی اتاق اصناف مشهد، وی همچنین از متصدیان واحدهای صنفی انبارهای ضایعات خواستار شد که به علت حساسیت موضوع، تمام موارد بهداشتی، صنفی و... را رعایت نموده و با علم بر اینکه بازیافت در محل انبارهای ضایعات ممنوع است، صرفا انبارداری و مواردی که در آیین نامه ذکر شده است را، اجرایی نموده تا در حد امکان از برخورد قهری جلوگیری شود.
انتهای پیام
نظرات