خبرنگار ایسنا که پوشش خبری این رویداد مهم فرهنگی و هنری به شهر قونیه سفر کرده است با عاشقان شمس و مولانا از اقصی جهان در خصوص هر چه سریعتر بارگاه شمس در خوی گفت و گو کرده است.
محمدامین از کشور تاجیکستان و شهر دوشنبه در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد : مابرای زیارت مقبره مولانا به شهر قونیه آمده ایم و در صورتیکه بارگاه شمس در خوی ساخته شود دوست داریم به خوی هم سفر کنیم.
وی خطاب به مسئولین فرهنگی کشور ایران گفت : از مسئولین می خواهیم در ساخت این بارگاه عجله کنند تا بارگاه شمس میعادگاه عاشقان شمس و مولانا از سراسر جهان باشد .
فرمانی از علاقمندان مولانا و شمس که از تهران برای زیارت مولانا به قونیه آمده است در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد : ما برای آمدن به اینجا هزینه خروجی ،هزینه تست و میلیون ها تومان برای اقامت در قونیه خرج می کنیم در صورتیکه این فضای فرهنگی قونیه در خوی فراهم شود دوست داریم سوی شهر خوی آییم و آنجا هزینه کنیم.
وی تصریح کرد : ساخت بارگاه شمس در خوی جزو وظایف ذاتی و فرهنگی مسئولین کشور است.
آرش اوستا سه تار نواز برجسته و برنده جایزه جهانی گلبال موزیک نیز در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد : در سال های ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷ کنگره های بین المللی شمس و پیوند فرهنگی بین خوی و قونیه با مهارت و شجاعت و شکوه هر چه تمامتربرگزار شد.
وی تصریح کرد : متاسفانه در حال حاضر نگاه های مسئولینی که برای ساخت مقبره شمس انتخاب شده اند با نگاه های جهانی فرسنگ ها فاصله دارد و ضرورت دارد استاندار آذربایجان غربی فکری به این وضعیت بکند.
ناجی باکرجی رییس بارگاه مولانا در قونیه نیز در گفت و گو با ایسنا گفت: اصولا باید مقبره شمس در خوی، مدتها پیش ساخته می شد.
وی تصریح کرد : در کنگره های بین المللی شمس در سال های ۱۳۸۹ و ۱۳۹۰ حضوری پررنگ از قونیه داشتیم.
به گزارش ایسنا؛ حال که علاقمندان و عاشقان شمس و مولانا از تعلل در ساخت بارگاه شمس اظهار گله مندی می کنند ضرورت دارد مسئولین ارشد فرهنگی کشور پروژه احداث بارگاه شمس، فارغ از قید بندهای اداری پیگیری و تکمیل کنند تا این داشته ارزشمند فرهنگی بجای خاک خوردن، محل حضورخیل عاشقان فرهنگ و هنر از سراسر جهان باشد.
انتهای خبر
نظرات