پرتو برهانپور در گفت و گو با ایسنا افزود: با مساعدت و پیگیری شخص دادستان عمومی و انقلاب اسلامی شهرستان نقده، در نهایت ۳۱ شهریور ماه نظر کارشناسی به ما ابلاغ شد و ۷ مهرماه اعتراض خود را به این نظر کارشناسی به بازپرسی اعلام کردیم.
وی با بیان اینکه این اعتراض در ۱۲ بند تنظیم شده است، گفت: در متن اعتراض خود، به عدم دعوت از اولیای دم، وکلای آنان، خبرنگاران مجروح و وکیل آنان در صدور نظریه هیات سه نفره، ادعای برخورداری اتوبوس از همه مجوزهای لازم بر خلاف مستندات وزارت راه و شهرسازی مبنی براینکه اتوبوس فاقد صورت وضعیت و تردد بوده است، چشمپوشی هیات سه نفره از ایرادات جاده محل تردد اتوبوس و نقش ستاد احیای دریاچه ارومیه و اداره محیط زیست استان آذریابجان غربی در هماهنگی سفر، انتخاب اتوبوس موضوع حادثه و اصرار به انتخاب جادهای نامناسب به رغم اذعان راننده به ناآشنایی با شرایط آن اعتراض شد.
وکیل اولیای دم مهشاد و ریحانه ادامه داد: از دیگر مواردی که در متن اعتراض به آن پرداخته شده میتوان به استفاده از اتوبوس فاقد مجوزهای لازم برای حمل مسافر، کوتاهی پلیس راه در متوقف کردن اتوبوس فاقد دفترچه کار و بیتوجهی به حمل مسافر بیش از ظرفیت اعلام شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا و پلیس راه کشور همجنین استفاده از اتوبوس فرسوده (تولید سال ۱۳۸۵) برای جابجایی خبرنگاران اشاره کرد.
وی اضافه کرد: در پایان نامه تاکید شده است که اعلام اعتراض به نظریه کارشناسی اخیر که خلاف اوضاع و احوال مسلم پرونده بوده مطابق قانون فاقد اعتبار است و از نظر شکلی نیز ایراد دارد و درخواست ارجاع به هیئت پنج نفره کارشناسی را داریم.
برهانپور در پایان ابراز امیدواری کرد که کارشناسان هیات پنج نفره از مسیر عدالت و انصاف خارج نشوند و در تشخیص جزء به جزء علل از دست رفتن جان عزیز فرزندان این کشور با احتیاط و دقت عمل کنند.
انتهای پیام
نظرات