بهروز اکرمی روز یکشنبه ۴ مهرماه در ستاد ساماندهی امور جوانان اظهار کرد: سازمان ورزش و جوانان، آموزش و پرورش و دانشگاه ها سه ضلع مثلث فعالیت در حوزه جوانان هستند. این سازمان ها می بایست به جای فعالیت به صورت جزیره ای به تقسیم کار بپردازند.
وی درخصوص خانه جوان اراک تصریح کرد: این خانه نه تنها در شان جوانان اراک نیست بلکه پاسخگوی نیازهای آنان هم نیست و لازم است شهرداری یک ساختمان را برای این مرکز اختصاص دهد.
اکرمی توضیح داد: لازم است بررسی های علمی جهت شناخت اولویت های جوانان صورت بگیرد و دبیرخانه ستاد ساماندهی جوانان این اقدام را دنبال کند.
وی افزود: راه اندازی گفت و گو های جوانان در حال حاضر به صورت مجازی و سپس پس از کرونا به صورت حضوری موجب شناخت مسائل و مشکلات و دغدغهها و اولویتهای آنان و همچنین حل مسائل آنها در پی این گفتوگوها خواهد شد و سبب ساز حضور گسترده تر آنها در این گفت وگوهاست.
مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی گفت: ۲۰ سمن در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی در استان فعالیت دارند.
عابد حقدادی افزود: این سازمان های مردم نهاد در حوزه پویش ازدواج، مراکز مشاوره، رصد وضعیت ازدواج در استان و فعالیت های ترویجی فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه ۸۷ درصد مراجعان به بانک های استان موفق به دریافت تسهیلات ازدواج شده اند، افزود: قانون تسهیل ازدواج جوانان در استان به علت نداشتن آیین نامه اجرایی مغفول مانده است.
حقدادی افزود: شهرستان خمین به عنوان پایلوت برای قانون تسهیل ازدواج معرفی شده است اما روند اجرای آن به خاطر نداشتن قانون مدون بسیار کند است.
انتهایپیام
نظرات