به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، مبانی اسانس و عصارهگیری، کاربرد اسانس در صنایع دارویی و غذایی و آشنایی و کار با دستگاه اسانس و عصارهگیری سرفصلهای این دوره است که با تدریس نسرین حیدری خورمیزی در دو بخش تئوری و عملی برگزار میشود.
دوره تئوری ۲۸ شهریور از ساعت ۱۸ تا ۲۰ و دوره عملی ۲۹ شهریور از ساعت ۹ تا ۱۲ برپا میشود و علاقهمندان برای شرکت در آن و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با شماره ۰۹۰۵۶۱۳۴۵۷۱ تماس بگیرند.
انتهای پیام
نظرات